Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Σιγά μην σκίσετε τις …ζαρτιέρες σας



Εδώ ξεπούλησαν και διέσυραν την χώρα και βγάλατε τον σκασμό, για να μην πούμε ότι συνεργήσατε οι ποιο πολλοί παλιορόμπες, τώρα για την μάσα διαμαρτύρεστε. Σιγά γιατί θα.. ανατριχιάσει ο χοντροβενιζέλος.

Μεγάλες αντιδράσεις καταγράφονται μεταξύ των αξιωματικών, υπαξιωματικών και λοιπών μονίμων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων για το «Ενιαίο Μισθολόγιο» που επεξεργάζεται η κυβέρνηση στον δημόσιο τομέα. Στο defencenet.gr από χθες κυριολεκτικά «έχουν σπάσει τα τηλέφωνα» και έχουμε δεχθεί δεκάδες ηλεκτρονικές επιστολές από αξιωματικούς που απευθύνουν την κραυγή διαμαρτυρίας για το νέο επερχόμενο κακό. «Είδατε τι έγινε στον Ισημερινό. Εδώ που φτάνουμε δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα» αναφέρει μία από τις επιστολές.

Ειδικά το υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα ισοπεδωθεί μισθολογικά από την περικοπή των επιδομάτων και αυτό γιατί ενώ έχει τους χαμηλότερους μισθούς του δημόσιου τομέα (μέχρι και 50% κάτω) η επιδοματική πολιτική που εφαρμοζόταν από όλες τις κυβερνήσεις, δηλαδή η καταβολή «γενναίων» επιδομάτων για να εξισορροπείται ο χαμηλός μισθός, είχε ως αποτέλεσμα μέχρι και το 35% σε έναν μισθό να προέρχεται από το επίδομα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...