Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Εσύ ρε τρισάθλιε είσαι ο πρωθυπουργός μας;



Δεν ήταν μόνο ο Γιούνκερ που άκουσε τον Παπανδρέου να χαρακτηρίζει την Ελλάδα «διεφθαρμένη», αλλά και μερικά… εκατομμύρια τηλεθεατές του BBC, οι οποίοι είδαν τον Αμερικανόθρεφτο Προδότη να δυσφημίζει χωρίς κανέναν δισταγμό την χώρα του.
«η Ελλάδα είχε "χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας" και πρέπει να "αλλάξει ή να βυθιστεί". Η συστηματική διαφθορά και οι πελατειακές σχέσεις , η καταβολή χρημάτων για τους πολιτικούς έχουν δημιουργήσει την αίσθηση της έλλειψης του κράτους δικαίου στην Ελλάδα και έντονα προβλήματα, όπως η φοροδιαφυγή» χρειάζεται ένα σχέδιο για να καταστείλει και να καταπολεμήσει την «συστηματική διαφθορά» και «γραφειοκρατία»,

Δείτε τι δήλωσε μεταξύ άλλων «διαφημιστικών» για την χώρα ο τρισάθλιος στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο στις 20/12/2009

http://news.bbc.co.uk/2/hi/8413391.stm

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΊΠΕ ΡΕ ΛΕΧΡΙΤΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΑΛΑΚΟΕΙΔΩΝ ;

Hellas-Orthodoxy είπε...

ΠΡΩΤΟΝ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ,Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΓΑΜΩΠΑΣΟΚ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.ΔΕΥΤΕΡΟΝ,ΔΕΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟς,ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΕΙΣΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ,ΟΠΩς Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΕΛΟΙΟ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΟ,ΔΟΥΛΑΚΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ;

Ixnos είπε...

μαλακοειδές είσαι εσυ που γυρίζεις στα blogs για να κάνεις την μαλακοπαρέμβαση σου,και δεν κοιτάς να βγάλεις την τσίμπλα απο τα μάτια.

Ανώνυμος είπε...

Εσυ, ο πρωτος, πρεπει να εχεις γονιδια απο Εφιαλτη μερια.... Καταντησατε το ΠΑΣΟΚ κομμα ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ! Και αισθανεστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για την ΑΓΥΡΤΙΑ ΣΑΣ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...