Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Βαρούν …διάλυση τα παπαγαλάκια της εξουσίας.



Έκλεισε και τη Χώρα και το πιεστήριο ο Γιώργος Τράγκας

Ανέστειλε ξανά την έκδοσή της η καθημερινή έκδοση της εφημερίδας Χώρα, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Τράγκας. Παράλληλα, ο δημοσιογράφος ανακοίνωσε ότι κλείνει και το πιεστήριό του, κάτι που δεν έχει ξανακάνει στο παρελθόν, με αποτέλεσμα να απολύσει τους τυπογράφους που εργάζονταν εκεί. Οι εξελίξεις στον Τύπο αποδεικνύονται ραγδαίες και αφορούν τους πάντες: μικρές και μεγάλες εφημερίδες, αλλά και τουλάχιστον ένα κανάλι…

Αναστέλλεται η έκδοση του Αδέσμευτου Τύπου της Κυριακής

Δε θα κυκλοφορεί η εφημερίδα Αδέσμευτος Τύπος της Κυριακής εφεξής, αφού όπως ανακοίνωσε ο εκδότης, Δημήτρης Ρίζος, στους δημοσιογράφους, θα μετατραπεί η σαββατιάτικη έκδοση σε φύλλο σαββατοκύριακου.

Πωλητήριο στον ALPHA

Πληθαίνουν οι ενδείξεις και οι πληροφορίες κατά τις οποίες οι Γερμανοί θέλουν να πουλήσουν τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA (enimerosi24.gr). Και ότι για το λόγο αυτό ανανέωσαν το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη για τρία χρόνια, επειδή δηλαδή αποτελεί το σημαντικότερο περιουσιακό τους στοιχείο. Η φυγή των ξένων που θέλησαν να μπουν στην ελληνική μιντιακή αγορά θα λειτουργήσει αποθαρρυντικά για όσους άλλους εκτός συνόρων ενδεχομένως σκέπτονταν ή σκέπτονται να έρθουν στην άγρια ελληνική Δύση. Με δεδομένα τα προβλήματα ρευστότητας στον ALTER και το πρόγραμμα λιτότητας στον ANT1, το φθινόπωρο για την ελληνικά τηλεόραση μόλις ξεκίνησε. Το πωλητήριο στον ALPHA δεν είναι η κορύφωση αλλά το προοίμιο του δράματος των καναλιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...