Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Όλες οι… μηχανές δουλεύουν για την υπηρέτρια των αμερικανών.



Προβάδισμα ΠΑΣΟΚ από 5,2% έως και 6% καταγράφουν δύο δημοσκοπήσεις, κατά τις οποίες «πρώτο κόμμα» αναδεικνύεται η αδιευκρίνιστη ψήφος, με ποσοστά πάνω από 32%.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Pulse για τον Τύπο της Κυριακής, στην πρόθεση ψήφου το ΠΑΣΟΚ προηγείται με 27% έναντι 21% της ΝΔ (τον περασμένο Μάρτιο η διαφορά ήταν 12 μονάδες). Ακολουθούν ΚΚΕ με 8,5%, ΛΑΟΣ με 4%, ΣΥΡΙΖΑ με 3%, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ με 2,5%, ενώ η απάντηση «ΑΛΛΟ-ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗ ΨΗΦΟΣ» φτάνει το 34%.

Στο γκάλοπ της Rass για το Παρόν, στην πρόθεση ψήφου, κυβερνών κόμμα είναι μπροστά, συγκεντρώνοντας ποσοσό 26,5% έναντι 21,3% της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ακολουθούν ΚΚΕ με 8%, ΛΑΟΣ με 4,3%, ΣΥΡΙΖΑ με 3%, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ με 2,7%, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ με 1,7%. Η απάντηση «ΑΛΛΟ-ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗ ΨΗΦΟΣ» λαμβάνει ποσοστό 32,5%.

Στην εκτίμηση της πρόθεσης ψήφου για τον περιφερειάρχη Αττικής, η έρευνα της Pulse καταγράφει εκλογικό θρίλερ μεταξύ Γιάννη Σγουρού και Γιάννη Δημαρά, οι οποίοι συγκεντρώνουν έκαστος 14,5%. Ακολουθεί ο Βασίλης Κικίλιας με 13%, ο Θ. Παφίλης με 7%, ο Αλέξης Μητρόπουλος με 6,5%, ο Αδωνης Γεωργιάδης με 5,5, ο Αλέκος Αλαβάνος με 2,5 και ο Γρηγόρης Ψαριανός με 2,5


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...