Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Θα καταγράφει και τα μπινελίκια που σέρνουν στους πολιτικούς;



Εάν δεν μας βάλουν στο τέλος γαμισόμετρα one line στις κρεβατοκάμαρες μας, και να μας χρεώνουν με κάθε …φυστίκωμα, να μας φτύσετε.

Αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο θα κάνουμε τι αγορές μας από το 2011. Όλες οι συναλλαγές θα καταγράφονται ηλεκτρονικά σε μία νέα κάρτα με bar code η οποία θα μοιάζει με πιστωτική.

Πως θα λειτουργεί

Μετά τη συναλλαγή η φοροκάρτα θα περνάει απο το μηχάνημα των πιστωτικών καρτών. Η τράπεζα θα ενημερώνεται για τη συναλλαγή και θα μεταβιβάζει τα στοιχεία στο ΚΕΠΥΟ, τα οποία θα μπαίνουν αυτομάτως στη φορολογική μας δήλωση. Η κάρτα, θα έχει τον ΑΦΜ του καταναλωτή και σε αυτήν θα εγγράφονται οι αποδείξεις, ώστε να μην απαιτείται η συλλογή τους.

Η χρήση της κάρτας σε πρώτη φάση θα είναι προαιρετική. Όποιος θέλει θα μπορεί να την προμηθευτεί είτε από τις τράπεζες, είτε από το υπουργείο Οικονομικών.

Θα ενοποιηθεί με την κάρτα του πολίτη

Στα τέλη του 2011 η φοροκάρτα θα ενοποιηθεί με την κάρτα του πολίτη. Την κάρτα δηλαδή που θα αντικαταστήσει τις ταυτότητες και η οποία εκτός από τη φωτογραφία μας και το δακτυλικό μας αποτύπωμα θα έχει τον αριθμό ΑΦΜ, τον ΑΜΚΑ, τον αριθμό δημοτολογίου και τον αριθμό διαβατηρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ
Η κάρτα του πολίτη θα αντικαταστήσει τις ταυτότητες - Τί θα περιλαμβάνει η νέα κάρτα;
Τέλος οι αστυνομικές ταυτότητες – Έρχεται η κάρτα του Πολίτη
Big Brother και στις αποδείξεις - Αλλάζει ο τρόπος που θα ψωνίζουμε από το 2011!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...