Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Ντόρα έλα πίσω…. γιατί δεν ξαναβγαίνω βουλευτής



Έξω φρενών έκανε χθες τη Ρηγίλλης ο κοινοβουλευτικός της εκπρόσωπος κ. Εμμ. Κεφαλογιάννης, ο οποίος κινούμενος εκτός κομματικής γραμμής πρότεινε χθες την επιστροφή στις τάξεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης του προέδρου του ΛΑΟΣ κ. Γ.Καρατζαφέρη και της ανεξάρτητης βουλευτού κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη. Υπό τη σκιά των επιθέσεων της Ρηγίλλης προς τους δύο πολιτικούς, τους οποίους χαρακτηρίζει ευθέως «εξαπτέρυγα» της κυβέρνησης, ο κ. Κεφαλογιάννης συγκέντρωσε την παρασκηνιακή οργή των υψηλόβαθμων κομματικών στελεχών.

Ξέρει ότι τρίζει η καρέκλα του στο ηράκλειο και υπάρχει περίπτωση να βλέπει την βουλή με τα κιάλια ,και προσπαθεί να κρατήσει δήθεν ισορροπίες, με λάθος όμως τρόπο. Πρόσεχε Μανωλάκη γιατί θα φας το κεφαλάκι σου. Σε περιμένουν πολλοί στην γωνία με όσα έχεις κάνει. στήριξη στον πασοκικό ΚΟΥΡΑΚΗ ,σαμποτάρισμα στον νεοδημοκράτη ΒΕΛΓΑΚΗ κ.α. Όλο αντικομματικά πράττεις.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παλια μου τεχνη κοσκινο.χρηματα ειναι αυτα ιδεολογιες θα εξεταζουμε.να αφησουμε ορφανο τον ετερο συνεργατη της παραλιακης κουρακη,

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...