Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Ωραία η μπουρδολογία σου ΚΟΡΑΝΤΗ, αλλά γιατί δεν βάζει περιφερειάρχη στην ΘΡΑΚΗ το ΛΑ.Ο.Σ ;



Πολύ καλά τα λες ΚΟΡΑΝΤΗ αλλά όχι όλα. Εμείς έχουμε εγκαλέσει επανειλημμένως τον αρχηγό σου, να μας απαντήσει ,γιατί δεν βάζει υποψήφιο περιφερειάρχη στην ΘΡΑΚΗ, και υπάρχει… σιωπή. Οπότε στο… σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για… σχοινί. Εμείς θα περιμέναμε από όσους κόπτονται για την ΘΡΑΚΗ, στον ΛΑ.Ο.Σ να έχουν ήδη πιέσει τον …αρχηγό τους για αυτό το θέμα, διότι διαφορετικά έχουμε όλο το δικαίωμα να πούμε ότι ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΌΜΜΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΙ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ. Οι όποιες βαρύγδουπες επερωτήσεις σαν την κατώτερη , είναι για το… καπάκι της κατσαρόλας, που το κάνετε ομολογουμένως πολύ έντεχνα.

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, εκλείψανε οι… ΕΘΝΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ που είχες επικαλεστεί πέρσι, για την δική σου υποψηφιότητα στην ΡΟΔΟΠΗ ;

Ακόμα να εξηγήσεις, γιατί δεν κατεβάζεις υποψήφιο στην ΘΡΑΚΗ κε ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ



Προς :Υπουργό Εξωτερικών κ. Δ. Δρούτσα και Υπουργό Παιδείας, διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων κα Α. Διαμαντοπούλου

Θέμα : Αποθρασύνονται τα όργανα της Άγκυρας στη Θράκη

Όσο περνάει ο καιρός, λόγω της ανύπαρκτης αντίδρασης της Πολιτείας, αποθρασύνονται οι έμμισθοι πράκτορες της Άγκυρας στη Θράκη, προχωρώντας σε ενέργειες που προσβάλλουν το Σύνταγμα της χώρας και τις δημοκρατικές και εθνικές ευαισθησίες του κάθε Έλληνα πολίτη.

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο « Σύλλογος Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης» εξέδωσε ανακοίνωση, που δημοσιεύθηκε σε τουρκόφωνη εφημερίδα της περιοχής, με την οποία αναφέρεται σε «λιμνάζοντα προβλήματα στην εκπαίδευση της Τουρκικής Μειονότητας», ζητά την άμεση σύγκλιση του «Ανωτάτου Συμβουλίου της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης», ενώ υπογραμμίζει την « ανάγκη συνέχειας της τουρκικής κουλτούρας, διαμόρφωσης γενιάς συνδεδεμένης με την ιστορία μας, την κουλτούρα μας και με τις εθνικές και πνευματικές μας αξίες και προόδου στην τουρκική γλώσσα».

Ο ίδιος σύλλογος, σε άλλη μία εκδήλωση τουρκικού σωβινισμού, γράφει στην ανακοίνωσή του , επί λέξει , τα εξής «υπάρχει μία σοβαρή ροή παιδιών της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης προς τα Ελληνικά κρατικά νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια. Στο θέμα της εκπαίδευσης πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Δεν θέλουμε να βλέπουμε τα παιδιά μας στα Ελληνικά κρατικά σχολεία. Εν όψει αυτής της άσχημης κατάστασης, προτείνουμε την άμεση σύγκλιση του Ανωτάτου Συμβουλίου της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης με μόνο θέμα την εκπαίδευση. Αύριο μπορεί να είναι πολύ αργά».

Αυτή είναι η τραγική εικόνα, που προκύπτει όταν οι εγκάθετοι της Άγκυρας, τυπικά Έλληνες πολίτες, κυριολεκτικά κηρύσσουν ανταρσία εναντίον της Ελλάδος, ενώ η Πολιτεία περί άλλα τυρβάζει.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

O κ. Ι. Κοραντής καλά τα λέει
όμως ο Αρχηγός του δεν καταλαβαίνει
από τέτοια ,φαίνεται έχει άλλα
αφεντικά που δεν τον αφήνουνε να
βάλλει υποψήφιο στη Θράκη , δεν έχει σημασία που περσι ο Καρατζα
φέρης τόπαιζε υπερπατριώτης στη
Κομοτηνή, πάει ξεχάστηκε αυτό από
τους κουτοέλληνες, τι το λέτε και
το ξαναλέτε ;
Σημασία έχει ότι τώρα μάλλον τον
εκβιάζει η τούρκικες μυστικές
υπηρεσίες να μην ασχολείται με
την Θράκη αφού καταπώς φαίνεται
σε λίγα χρόνια η Θράκη θάναι
τουρκική. Αντε γιά χαρά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...