Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΧΥΤΗΡΗ , εδώ είναι …βαλκάνια. Δεν το κατάλαβες; Κόψε λοιπόν τις… εξυπνάδες.



Πυκνώνουν οι πληροφορίες που θέλουν την κυβέρνηση Παπανδρέου και προσωπικά τον πρωθυπουργό, με διαμεσολαβητή τον Τηλέμαχο Χυτήρη, να ετοιμάζει δίχτυ ασφαλείας για φαληρισμένους καναλάρχες και εκδότες με άλλοθι την πολυφωνία, τη δημοκρατία κι απίδια μάντολες.

Ποιους; τους καναλάρχες και εκδότες που σερβίρουν σκουπίδια στους πολίτες και τους ναρκώνουν με ηλιθιοδίνη.

Ποιους; Εκείνα τα σεσημασμένα τσογλάνια που απέκτησαν τεράστιες προσωπικές περιουσίες με εκβιασμούς κάτω από το τραπέζι εξαιτίας των ΜΜΕ που έχουν στην κατοχή τους.

Τους πλέον παρακμιακούς απ αυτούς, έρχεται τώρα να τους διασώσει ο Παπανδρέου με τη βοήθεια του Τηλέμαχου Χυτήρη,- όπως έκαναν ο δειλός Καραμανλής και ο ανεξέλεγκτος Αλογοσκούφης, με τα 28 δις στους Τραπεζίτες.

Ακούγεται ότι ο Παπανδρέου ετοιμάζει αντίστοιχο πακέτο διάσωσης για καναλάρχες και εκδότες!

Μιλάμε για πολύ ξιπασμένη χώρα, με τις πολιτικές ηγεσίες της να συμμετέχουν ενεργά στη διαχρονική ενίσχυση της ολιγομελούς Μαφίας-παρακράτος που την κυβερνά. Πηγή

Ταυτοχρόνως όμως όπως διαβάζουμε στο σημερινό Βημα... ο δημοκράταρος ΧΥΤΗΡΗΣ που κόπτεται για την… πολυφωνία, τον απασχόλησε στη χθεσινή σύσκεψη το ζήτημα των blogs και των siteς, αλλά χωρίς όμως να ληφθεί απόφαση για το νομικό καθεστώς που θα τα διέπει. Ο προστάτης των λαμογιομιντιάδων προσανατολίζεται, όπως επιμένουν οι πληροφορίες, να εισαγάγει νομολογία από την Ευρωπαϊκή Ένωση, λέγοντας «θέλω να δω τι ισχύει στην Ευρώπη και πώς μπορούμε εδώ να τα εφαρμόσουμε». Διότι πώς να κάνουμε άλλο η ελεγχόμενη …πολυφωνία, και άλλη η.. ανεξέλικτη των blogs.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...