Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Μήπως κάνεις λάθος ΣΑΜΑΡΑ;


Επίθεση στην κυβέρνηση και στην «συμμαχία των προθύμων» όπως τους αποκαλεί εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ κατά τον χαιρετισμό που απεύθυνε στο φεστιβάλ της ΟΝΝΕΔ. Ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε για «εξαπτέρυγα και παπαγαλάκια της κυβέρνησης» που θέλουν να ενσπείρουν τον φόβο στο λαό για να δικαιολογήσουν την στήριξη του μνημονίου. Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε ξανά με κολακευτικά λόγια στον Βασίλη Κικίλια και κάλεσε τη νεολαία του κόμματος να στηρίξει την υποψηφιότητα ενός νέου και άφθαρτου προσώπου που δεν έχει σκελετούς στο ντουλάπι του.

Όλα καλά Αντωνάκη και όπως ανακοινώθηκε ο Γιάννης Γιαννάκης είναι εκείνος που θα διαδραματίσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, και οι Σεραφείμ Τσόκας, Μπάμπης Μανιάτης και Θανάσης Κατσιγιάννης θα έχουν εμπλοκή, τόσο στην κατάρτιση του προγράμματος του συνδυασμού, όσο και στον σχεδιασμό των περιοδειών.

Μέχρι εδώ εντάξει όμως, ειδική αποστολή ωστόσο, θα έχει ο Πάνος Λειβαδάς. Ο πάλαι ποτέ Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, κολλητός του Ρουσόπουλου και δεξί χέρι του Καραμανλή μια και αντικατέστησε το Γιάννη Aνδριανό, μην ξεχνάμε είναι και ο άνθρωπος που επέμενε περισσότερο από όλους στις πρόωρες εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2009... είναι σήμερα αναπληρωτής του Μάξιμου Χαρακόπουλου, στη Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Λειβαδάς λοιπόν είναι εκείνος που έχει αναλάβει τον νευραλγικό τομέα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, προκειμένου να ρυθμίζει τις εμφανίσεις του Βασίλη Κικίλια και των υποψηφίων του συνδυασμού του; Ουσιαστικά δηλαδή, με την εμπειρία του θα “καθαρίζει” ( η θα μαυρίζει; ) τις γκρίζες ζώνες, αναλαμβάνοντας την όσο το δυνατόν καλύτερη επικοινωνιακή εικόνα του συνδυασμού Κικίλια ; Να ρωτήσεις λοιπόν τον κύριο Πάνο Λειβαδά εάν ξέρει, ποιός πρότεινε τον.... Βαλιανάτο στον Κικίλια. Να τον ρωτήσεις πριν είναι αργά, εάν κάνει επιλεκτικές …διαρροές προς φιλικά blogs, που ίσως σε τελική ανάλυση ….μάλλον βλάπτουν τον.. υποψήφιο που υποτίθεται ότι του κάνει promotion .


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί, τι σε πείραξε ο Βαλιανάτος; Μια χαρά παιδί είναι και πισωκολλητός φίλος του Βασιλάκη, εσύ τι ζόρι τραβάς...μαζί τον έχετε τον ποπό;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...