Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Ο φτωχός πλην.. τίμιος συνταξιούχος ΑΚΗΣ



Mια τσατσάρα για να του τα χτενίζει ; αξίας 200 ευρώ κι ένα ζευγάρι φτηνιάρικες μπότες για τη Βίκυ Σταμάτη αξίας 1500 ευρώ αγόρασε από το κατάστημα HERMES το τεκνό ο Άκης Τσοχατζόπουλος, στη διάρκεια της πρόσφατης εξόρμησης στο Κολωνάκι.
Την αποκάλυψη το "Πρώτο Θέμα" που κυκλοφόρησε στα κεντρικά σημεία της Αθήνας.

Μιλάμε ότι το ξεκουτιασμένο γερόντιο και η …Λολίτα δεν παίζονται.
Κατ τ άλλα ο Μπεγλίτης πετάει μια μπαρούφα στον αέρα κι αυτό αρκεί για να εκτονώσει τον οργή των χαχόλων-όλων εμάς.

Ιδού τι έγραφε το "Πρώτο Θέμα" τη προηγούμενη Κυριακή για τη βόλτα του Άκη στα καταστήματα>

Λιτό βίο κατά τα πρότυπα του σπαρτιάτικου τρόπου ζωής φαίνεται ότι διάγει ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ κ. Άκης Τσοχατζόπουλος, βάσει του τελευταίου «πόθεν έσχες» που κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων.
Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πώς ο «ωραίος Μπρούμελ» του Κινήματος καταφέρνει μέσα στις 8, κυριολεκτικά λευκές, κόλλες χαρτιού της δήλωσης των περιουσιακών του στοιχείων να «αποδομήσει» την εικόνα του άκρατου πλουτισμού που τον «καταδιώκει» τα τελευταία χρόνια. Βέβαια, η αναγνωρισμένη από πολιτικούς φίλους και εχθρούς επικοινωνιακή μαεστρία του «χωλαίνει» αναφορικά με την περιγραφή της περιουσιακής του κατάστασης από τον ίδιο, αφού μία μόλις ημέρα μετά τη δημοσιοποίηση των «πόθεν έσχες» των πρώην και νυν κοινοβουλευτικών ανδρών ο φωτογραφικός φακός του «ΘΕΜΑτος» τον συνέλαβε να επισκέπτεται, με τον επιβεβλημένο σταθερό βηματισμό, τον διάσημο, και… απαγορευτικό για το πορτοφόλι του μέσου Έλληνα, γαλλικό οίκο Hermès.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...