Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Πάλι καλά που δεν τους πήραν ….όμηρους. Είναι για… γέλια



Σε αποτυχία οδηγήθηκε τελικά το μπλόκο που έστησαν χθες βράδυ οι άνδρες της Αστυνομίας σ’ ένα φορτηγό που μετέφερε μετανάστες. Τέσσερις άνδρες της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, με δύο συμβατικά αυτοκίνητα, εντόπισαν ένα φορτηγό - νταλίκα που μετέφερε περισσότερους από 65 Ασιάτες, που δε διέθεταν ταξιδιωτικά έγγραφα, οι οποίοι προφανώς είχαν μόλις αποβιβαστεί από πλοίο στην Κορινθία. Το φορτηγό συνόδευε ένα Ι.Χ. με έναν άνδρα-μέλος του κυκλώματος, ο οποίος έκανε τον τσιλιαδόρο.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το βαρύ όχημα και να συλλάβουν τον Ρωσοπόντιο οδηγό του Ι.Χ. που το συνόδευε, όχι όμως τον οδηγό της νταλίκας, καθώς εκείνος διέφυγε τρέχοντας, Ένας εκ των αστυνομικών ανέλαβε να οδηγήσει το φορτηγό προς τη Διεύθυνση Αλλοδαπών, στην οδό Πέτρου Ράλλη, συνοδευόμενος από συναδέλφους του οι οποίοι οδηγούσαν τα υπόλοιπα οχήματα.

Στο φανάρι των διυλιστηρίων στον Ασπρόπυργο, η πομπή δέχθηκε επίθεση. Ένα Ι.Χ. πλεύρισε την πομπή. Οι δύο άνδρες που επέβαιναν σε αυτό πυροβόλησαν στον αέρα και προς τους αστυνομικούς και κατάφεραν να τους αφοπλίσουν και να τους κατεβάσουν από τα οχήματα. Αφού τους πήραν τα όπλα, ο ένας επιβιβάστηκε στην νταλίκα με τους Ασιάτες, την πήρε και εξαφανίστηκε, ενώ ο δεύτερος, ιρακινής καταγωγής, αν και προσπάθησε να διαφύγει με το Ι.Χ. που είχαν χρησιμοποιήσει στην επίθεση, τελικά συνελήφθη στην περιοχή του Χαϊδαρίου μερικά λεπτά αργότερα.

Μέσα σε αυτό το Ι.Χ. βρέθηκαν και τα όπλα που είχαν αρπάξει από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.. Λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι της Τρίτης εντοπίστηκε και τελικά συνελήφθη και ο οδηγός της νταλίκας στον Ασπρόπυργο ο οποίος είναι και αυτός ιρακινής καταγωγής. Η νταλίκα εντοπίστηκε στην περιοχή του Σχιστού, χωρίς όμως τους μετανάστες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...