Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Γίνεται… ΝΤΟΥΜΠΑΪ η πλατεία ΒΑΘΗ



Ποιος…. μεγαλοκαρχαρίας τραπεζίτης «διαχειριστής» αραβικών κεφαλαίων, αγόρασε 4 διπλανά κτίρια στην Πλατεία Βάθη για να φτιάξει 2 τεράστιους ουρανοξύστες;
Τι ξέρει που δεν ξέρουν οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι της περιοχής του κέντρου και επενδύει τόσα χρήματα στην πιο υποβαθμισμένη περιοχή της Αθήνας?
Γιατί έχουν αρχίσει εδώ και 2 μήνες ακόμα και τα ΜΜΕ να λένε την λέξη εγκληματικότητα στο κέντρο και για μεταναστευτικό πρόβλημα, που παλιότερα δεν τόλμαγαν να τα αναφέρουν καν; Αν αυτός ξέρει κάτι που δεν ξέρουν οι κάτοικοι, καλά κάνει και επενδύει.
Είναι προτιμότερο 2 μεγάλα γυάλινα κτίρια και να ξέρουμε ότι η περιοχή θα είναι ασφαλής για όλους του κατοίκους, παρά αυτό το αίσχος που αντικρίζουμε κάθε μέρα. Το θέμα το είχαμε προανακοινώσει λέγοντας πως χρησιμοποιούν την αμερικανική πρακτική. Υποβαθμίζουν μια περιοχή με στημένες καταστάσεις λαθρομετανάστες, ισλαμοποίηση, ναρκωτικά, εγκληματικότητα, και μετά την αγοράζουν κοψοχρονιάς αφού έχουν απομακρύνει τους… αίτιους, σε παραδίπλα περιοχή ,για να συνεχίσουν εκεί το έργο τους. Εάν παρατηρήσει κάποιος θα δει ότι τώρα τελευταία έχουν αρχίσει να τους… προωθούν προς την πλατεία αττικής που είναι πιθανόν ο επόμενος… στόχος, λόγω των… φιλέτων του…. ΟΣΕ.
Όλα αυτά βέβαια χρειάζονται να έχουν πάρει και τις εγγυήσεις-συναίνεση από την πολιτεία ,αλλά στην εποχή που ζούμε τίποτα δεν είναι δύσκολο. Λίγο μπαχτσισι και καθαρίσαμε. Όσο για τους ισλαμομετανάστες;
E.. είπαμε. Αραβικά κεφάλαια. Αυτό αρκεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...