Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

H κουρακο διαπλοκή στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ δεν έχει τον… θεό της



Η εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ ξεπέρασε τα όρια. Έβαλε την ανακοίνωση της παρουσίασης του ψηφοδελτίου του υποψήφιου δήμαρχου ΤΑΣΟΥ ΗΛΙΑΔΑΚΗ που θα γίνει στις 7 στο πολύκεντρο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, μαζί με τις…. Κηδείες και πολύ μικρότερη σε μέγεθος .Αυτή είναι η δημοκρατικότητα σας ρε αργυρώνητοι; Το να σας φτύσουμε δεν λέει τίποτα ,γιατί για κάτι τέτοια σαν και εσάς σκουλήκια της εξουσίας δεν το χαραμίζουμε.

Υπάρχει και ένα όριο στην εκδοτική μαφία που συγκυβερνά τον τόπο αγαστά με τους κατοχικούς τοπάρχες. Πληρωμένοι δολοφόνοι
της ενημέρωσης δεν είναι υποψήφιος μόνο το Κορακι για το δήμο Ηρακλείου. Μην υποτιμάτε την νοημοσύνη του λαού. Δείξτε λίγο αξιοπρέπεια, σεβασμό (αν υπάρχουν στο λεξικό σας οι λέξεις αυτές).Μη δείχνεται τόση υποτέλεια στα αφεντικά σας, όσο και να σας καλοπληρώνουν. Κρατείστε τα προσχήματα. Δε βαρεθήκατε τόσα χρόνια έρποντας και γλείφοντας, λογικά θα είχε πιαστεί το στομάχι σας. Όσο δε για τη θέση που βάλατε την ανακοίνωση της παρουσίασης του ψηφοδελτίου Τάσου Ηλιαδάκη σας αφιερώνουμε το τραγούδι "είμαστε ακόμη ζωντανοί". Και για να μη ξεχνιόμαστε η ώρα της πληρωμής πλησιάζει. ΝΕΜΕΣΙΣ


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παλι τα ιδια.Μη δουν ανθρωπο να προκοψει.Βρε ελεεινα υποκειμενα το ιδιο μεγεθος εχει ο κ.Ηλιαδακης με τον αρχιαπατεωνα Κορακι.

Ανώνυμος είπε...

οι πνευματικοι ανθρωποι στην Ελλαδα δεν εχουν την θεση που τους αρμοζει.Οι συνθηκες που δημιουργησε το τρισαθλιο πα-ΣΟΚ εδω και δεκαετιες εκανε τον καθε απατεωνα πολιτικο.Πώς να παει μπροστα αυτος ο τοπος?

Ανώνυμος είπε...

τετοια κανουν οι κωλοφυλλαδες και δε τους ξεχναει κανεις.αντε να δουμε ποτε θα γινει και η δικη τους κηδεια.

Ανώνυμος είπε...

βρε ρεμαλια οτι και να κανετε ο κουρακης δε θα κανει περιπατο.είτε το θελετε είτε οχι ο αγωνας θα παει στηθος με στηθος.

Ανώνυμος είπε...

Μεχρι τις εκλογες εχουμε δρομο.θαναι στη θεση της η κατοχικη κυβερνηση?το εχετε σκεφτει αυτο δοσιλογοι της νεας ταξης πραγματων.

Ανώνυμος είπε...

ελευθεροτυπια και πρασινα αλογα.Στυγνη δικτατορια εχουμε.ο Παπαδοπουλος μπροστα τους ηταν παρθενα.

Ανώνυμος είπε...

σε λιγο θα δινετε και DVD προσφορα για να πουλατε μερικα φυλλα.η ενωση συντακτων πως το ανεχετε αυτο το πραγμα να συνεχιζεται.Γιατι δεν αντιδρουν?Φοβουνται μη χασουν τους παχυλους μισθους.

Ανώνυμος είπε...

Για τη lady gaga ειχαν ολοκληρο αφιερωμα.Αυτη ειναι η πραγματικοτητα.Αρτο και θεαματα στο λαο.με καποια διαφορα ομως σε λιγο καιρο ο αρτος STOP.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...