Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Μα γιατί …φοβήθηκε τόσο πολύ o NTOYKAKHΣ ; Μήπως ξέρει… πολλά ο… ΑΥΤΙΑΣ;



Μαθαίνουμε από το fimotro.blogspot.com ότι ο Συνδικαλιστής των φοροτεχνικών και πολιτευτής του ΛΑΟΣ Μανουσος ΝΤΟΥΚΑΚΗΣ ...αντέδρασε σε φήμες που τον φέρουν να είναι στο παραδικαστικό με τα ακίνητα και μάλιστα προχώρησε σε αγωγή κατά του «οικοδεσπότη» Γ Αυτιά όπου φιλοξενήθηκε πλειστάκις, και ,που τον φέρει να διαδίδει ότι εμπλέκεται ...Πρόκειται για μία κίνηση που προς το παρόν δεν μπορεί να ερμηνευτεί καθώς ο δημοσιογράφος δεν έχει κάνει αναφορά στο όνομά του τουλάχιστον δημόσια σε μέσο ενημέρωσης. Η όποια αναφορά από τον ΑΥΤΙΑ κατ΄ αρχην αποκλείεται να έγινε εν «αγνοία» του ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις ο παρουσιάστης και τον φιλοξενεί τακτικότατα στις εκπομπές του. Οπότε θα έπρεπε πρώτα ,να ζητήσει εξηγήσεις από τον αρχηγό του για το… άδειασμα που του κάνει. Έξαλλου, υπάρχει και πλανάται στην πιάτσα, το ερώτημα, γιατί απέκλεισε ο χοντρός από τις λίστες τον κύριο ΝΤΟΥΚΑΚΗ, ενώ τον είχε στην πρώτη σειρά των προτιμήσεων του; Σε αυτό θα έπρεπε να απαντήσει πρώτα ο θιγόμενος, και μετά να κάνει το γνωστό κόλπο της αγωγής που συνήθως γίνεται όταν θέλουμε να…. φιμώσουμε κάποιον. Καλύτερα θα ήταν λοιπόν για τον…. παρθένο ΝΤΟΥΚΑΚΗ, να ασχοληθεί και να βοηθήσει τις αρχές, να καθαρίσουν το παραδικαστικό που λειτουργούσε κάτω από την…. μύτη του τόσα χρόνια .Δεν τον ενδιαφέρει που ενέχονται και άτομα από τον κλάδο τον οποίο υποτίθεται πως εκπροσωπεί ως αρχισυνδικαλιστης; και δεν…. γνώριζε, η δεν άκουσε ποτέ τίποτα όλα αυτά τα χρόνια;

Εμείς ξέρουμε πως ήταν φίλοι με τον ΑΥΤΙΑ ,πως τον είχε φιλοξενήσει στην ΚΡΗΤΗ, και ο ΑΥΤΙΑΣ για ανταπόδοση, τον έβγαζε τακτικά στις εκπομπές του, και ήταν τακτικός θαμών του…. διώροφου κτηρίου ….λογιστικών γραφείων, που διατηρεί ο…. θιγείς.

Αυτά προς το παρόν ….Μανούσο μας, και επειδή μας αρέσει η ….ακεραιότητα σου, σου λέμε πως με αγωγές σε δημοσιογράφους και δεί πρώην φίλους του, δεν κέρδισε κανείς, τίποτε άλλο, παρά μόνο ..χρήμα, διότι είναι γνωστό στους παροικούντες στην Ιερουσαλήμ του διαδικτύου, ότι υπάρχει και το ανώνυμο και ελεύθερο διαδίκτυο, όπου έχουν φροντίσει να διατηρούν ανώνυμα σαϊτ μεγαλοδημοσιογράφοι και «ρίχνουν» πληροφορίες πάλι ανώνυμα μέσω σχολίων, οπότε θα μπλέξεις σε φαύλο κύκλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...