Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Εβραϊκής …παραγωγής ο ιός "stuxnet"

Χάρτης της Symantec που δείχνει τις χώρες στις οποίες έχει εμφανισθεί περισσότερο ο ιός "stuxnet".

Είδηση από την εφημερίδα telegraph Ισραηλινή ομάδα στον κυβερνοχώρο υπεύθυνη για τον ιό που έπληξε τα ηλεκτρονικά συστήματα του Ιράν. Μια κορυφαία ισραηλινή στρατιωτική μονάδα κατηγορείται για κυβερνοπόλεμο και την δημιουργία του ιού που έχει αχρηστεύσει τα υπολογιστικά συστήματα και σταμάτησε τις εργασίες στο καινούργιο πυρηνικό σταθμό.

Ειδικοί στους υπολογιστές ανακάλυψαν μια βιβλική πηγή ενσωματωμένη στον κώδικα του ιού, που δείχνει το Ισραήλ ως την πηγή της κυβερνοεπίθεσης.

Ο κώδικας περιέχει την λέξη "
myrtus", που είναι ο λατινικός βιολογικός όρος για το δέντρο μυρτιά. Η εβραϊκή λέξη για την μυρτιά, η «Hadassah», ήταν το όνομα γέννησης της Εσθήρ, της Εβραίας βασίλισσας της Περσίας.
Στην Βίβλο, στο κεφάλαιο Το Βιβλίο της Εσθήρ λέει πως η βασίλισσα προδίκασε μια επίθεση εις βάρος του εβραϊκού πληθυσμού της Αυτοκρατορίας και στην συνέχεια έπεισε τον άντρα της (τον Βασιλιά Αρταξέρξη) να επιτεθεί πριν δεχθούν επίθεση οι ίδιοι (σ.σ: οι Εβραίοι της Περσίας. Η Εσθήρ έπεισε τον Αρταξέρξη να αφήσει να σκοτώσουν οι Εβραίοι τον μυστικοσύμβουλό του τον Έλληνα Μακεδόνα Αμάν και στην συνέχεια να κυνηγήσουν τους απογόνους του και τους υπόλοιπους Έλληνες της Περσίας. Οι Εβραίοι ανέκαθεν οδηγούσαν τους Πέρσες εναντίον μας).

Το Ισραήλ έχει ήδη απειλήσει ότι θα πραγματοποιούσε επίθεση ενάντια στις εγκαταστάσεις του Ιράν για να διασφαλίσει ότι το ισλαμικό κράτος δεν έχει την δυνατότητα να απειλήσει την ύπαρξή του.

Ο Ράλφ Λάγκνερ, ένας Γερμανός ερευνητής, ισχυρίζεται ότι η «Μονάδα 8200», ο βραχίονας των μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ διέπραξε των επίθεση με τον ιό στους υπολογιστές του πυρηνικού σταθμού του
Bushehr διεισδύοντας στο λογισμικό του πυρηνικού σταθμού.

Ο κ. Λάνγκερ είπε: «Αν διαβάσεις την Βίβλο μπορείς να μαντέψεις.» (Σ.Σ: Για το ποιές θα είναι οι κινήσεις των Εβραίων).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...