Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Tα φασιστοειδή «χτύπησαν» στον Αλαβάνο



Πριν από λίγη ώρα, και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η περιοδεία της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ με τον Αλέκο Αλαβάνο στον Άγιο Παντελεήμονα ομάδα χρυσαυγιτών τους επιτέθηκε με αυγά και ντομάτες παρούσης και της αδιάφορης αστυνομικής δύναμης
Η είδηση διαδόθηκε μεσω facebook ,από ραδιοφωνικούς σταθμούς και μπλοκ

δείτε χαρακτηριστικά TO BLOG http://aristeripolitiki.blogspot.com/2010/10/blog-post_91.html

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ TVXS
Επίθεση με πέτρες, γιαούρτια και αυγά από ομάδα «φασιστών», όπως τους χαρακτήρισε, δέχτηκε ο Αλέκος Αλαβάνος και τα άτομα που τον συνόδευαν, στον Άγιο Παντελεήμονα, κατά την περιοδεία του ως υποψήφιος Περιφερειάρχης με την παράταξη «Ελεύθερη Αττική». Νεαρή κοπέλα τραυματίστηκε από αντικείμενα που εκτοξεύτηκαν κατά του υποψήφιου, ενώ η δημοσιογράφος Μαρίνα Βήχου, που κάλυπτε την περιοδεία, δέχτηκε ανώνυμο, απειλητικό τηλεφώνημα για τη σωματική της ακεραιότητα.
Ο ίδιος ο κ. Αλαβάνος κατήγγειλε το γεγονός τονίζοντας ότι η αστυνομία άφησε ελεύθερο το έδαφος να καλλιεργηθεί η βία, ενώ στη συνέχεια με την παρουσία της επάνω στην πλατεία συγκάλυψε τους δράστες της επίθεσης.
Παράλληλα, πρόσθεσε ότι η παράταξη «Ελεύθερη Αττική» δεν αναγνωρίζει κανένα άβατο πουθενά στην πόλη και ιδιαίτερα στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα.
Ανάμεσα σε όσους δέχτηκαν επίθεση ήταν και μια νεαρή κοπέλα που ακολουθούσε την περιοδεία και είναι μέλος της κίνησης «Απελάστε το ρατσισμό», με αποτέλεσμα να σπάσουν τα δόντια της, όταν την απομόνωσαν μέλη των ίδιων φασιστικών ομάδων και τη χτύπησαν. Απειλητικό τηλεφώνημα για τη σωματική της ακεραιότητα δέχτηκε, πριν από λίγο, από άγνωστο, η δημοσιογράφος Μαρίνα Βήχου, την ώρα που κάλυπτε την περιοδεία ασκώντας το δημοσιογραφικό της καθήκον.
Ο Αλέκος Αλαβάνος συνεχίζει αυτή τη στιγμή την περιοδεία του στην πλατεία Αμερικής. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έγινε καμία προσαγωγή.


3 σχόλια:

Hellas-Orthodoxy είπε...

Ψεματα γραφουν οι συντροφοι του γιαουρτωμενου.Δες το βιντεο εδω και θα καταλαβεις πως οχι μονο δεν του πεταγαν πετρες και ξυλα,αλλα ο ιδιος ειχε κουβαλησει μαζι του κρανοφορους τραμπουκους!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Xt3mEZs9k-o&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ ΦΛΩΡΕ ΙΧΝΟΣ!!!

Ixnos είπε...

Σιγά μην σκίσεται τις ζαρτιέρες σας ρε χρυσά..αυγά.Σαν πολλά δεν τα λέτε; Πολύ τους αντρες δεν κ΄λανετε.Εχουμε δει πολλούς μαλάκες σαν και εσάς στον πόλεμο στην κύπρο που τρέχατε να σώσεται το τομάρι σας.ΓΙΑ το φλώρος κ.λ.π ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ δεν γαμάμε σήμερα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...