Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Έβγαλαν όλη την πολιτική τους.. χλαπάτσα στα… Μ.Μ.Ε




Kαι τι δεν είδαμε και τα δεν ακούσαμε σήμερα από τις πολιτικές γλάστρες. Η καλή μέρα ξεκίνησε από…. χθες το βράδυ που στο Kontra, ο Κουρής Απειλούσε και έβριζε τον Γιωργάκη , λέγοντας "Άντε να μην ανοίξω το στόμα, γιατί αν το ανοίξω! " θα κλάψουν μανούλες και "Αν δεν ήμουν εγώ, ο Ανδρέας Παπανδρέου θα 'ταν στη φυλακή"."Και ο Γιωργάκης θα πήγαινε με το κατσαρολάκι φαγητό του πατέρα του στη φυλακή" .Τέτοια ωραία πράγματα. Την σκυτάλη όμως πήρε σήμερα και ο έτερος «Κουράδας» ο ΤΡΑΓΚΑΣ που έριξε την «άκαπνη», «Ξέρεις μπορεί στις κάλπες την Κυριακή να πέσουν τίποτα φάκελοι βόμβες». Το πρωί στο (REAL FM) ο Γιάννης Μανώλης αποκάλυψε ότι συναντήθηκε δυο… φορές με τον «περιφερόμενο υποψήφιο» Σγουρό που …εκλιπαρούσε να πάρει ευλογία από τον Σαμαρά! Και άφησε να εννοηθεί ότι έχει καταγράψει και την συνομιλία ως κυπατζής, Ο Σγουρός λέει ότι δεν έχει το χρήΣμα από το ΠΑΣΟΚ αλλά μόνο στήριξη? Ο Καμίνης και η αρχιπουστάρα η Κακλαμανίτσα άρχισαν επίσης το πρωί στο ραδιόφωνο (REAL fm) και συνέχισαν το βράδυ στην τηλεόραση (ALTER) που δεν είχε τον…. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, την ανταλλαγή "πυροβολισμών" .
"Από καθηγητής της Νομικής, γίνατε καθηγητής της λασπολογίας και... της συκοφαντίας" , του είπε η Κακλαμανίτσα, και ο άσχετος με την σκατά-πολιτική Καμίνης, του απάντησε "ντροπή σας" . Τώρα του έκανες τα μούτρα… κρέας? Αντί να τον πάει στην καθημερινότητα και στα πραγματικά προβλήματα της πόλης, τον πήγε στα σκάνδαλα και τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος. Αφού κύριε καθηγητά η Ελλάδα ως χώρα, είναι από μόνη της …σκάνδαλο. Συνήθως, στις αψιμαχίες αυτές κερδίζει ο πιο θρασύς και ψεύτης. Δεν σου έχουν πει πως με τους πούστηδες δεν τα βγάζεις πέρα; Στο σοβαρό…
mega η χαζοχαρούμενη ΤΡΕΜΗ έβλεπε τον Πανίκα με τον Μαρκουλίκα να κάνουν επίδειξη για τον ποιος είναι ο ποιο λαοπλάνος και ξευτίλας, αφού Ο Πανίκας χαρακτήρισε τον Μπόλαρη "Κυβερνητικό εκπρόσωπο", κι ο Μπόλαρης του ανταπάντησε λέγοντας "Είσαι ο περίγελως της Θεσσαλονίκης"."Εγώ? Όαση είμαι", απάντησε ο Πανίκας που γουστάρει χαβαλέ για να κρύψει την μη παραγωγή ουσιαστικού έργου. Ολόκληρος τζερτζελές με θεατή την …παρθενοπουτάνα τον ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ να λέει για το πόσο ..λυπάται για το θέαμα ? καρφώνοντας με την ευκαιρία τον… αρχηγό του λέγοντας πως αυτός διαφώνησε γα το μνημόνιο αλλά λόγω… δημοκρατικών διαδικασιών …το υπερψήφισε ? Και το καπάκι όλων; ένα Καταδικασμένο για νονιλίκια "κουφάρι" της πολιτικής, ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, βγήκε από τον πολιτικό του τάφο και ζήτησε οικουμενική...! Και ο κοσμάκης να είναι έτοιμος να βγει στα…. κάγκελα του γηπέδου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...