Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Όταν βλέπεις το ΑΛΤΕΡ σου έρχεται να την σπάσεις την π@υτάνα την τηλεόραση.



Είπαμε και εμείς να δούμε λίγο το τι λέει ο άθλιος ΑΥΤΙΑΣ και πέσαμε πάνω στην φιλοξενία του οικότροφου του ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. Και τι δεν είπε το στόμα του μεγαλύτερου πολιτικού σκουπιδιού που έχει βγάλει η χώρα τα τελευταία χρόνια. Για να δικαιολογήσει την αισχρή στήριξη του στον αρχιπασόκο ΣΓΟΥΡΟ, ( είσαι ρέ θρασύτατε αρχιμαλάκα σοβαρός που θέλεις οι ψηφοφόροι σου που θεωρείται ότι ανήκουν στην σκληρή δεξιά παράταξη, να ψηφίσουν ένα αρχιπασόκο; ) Δεν ξέρεις πως οι πολλοί λένε πως καλύτερα να τους κοπούν τα χέρια; Nομίζεις ρε καραγκιόζη ότι θα σε ακούσουν; Πως το Κ.Κ.Ε βάσει του έγκυρου?.....βηματοδότη του ΒΗΜΑΤΟΣ? θα στηρίξουν δεξιούς, και πως λόγω της κακής πολιτικής του…. ΣΑΜΑΡΑ ανέβηκαν τα ποσοστά τους ? Πως ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ δεν καταδέχτηκε να τον πάρει τηλέφωνο, Αφού ξέρει ότι βρωμάς από πάνω μέχρι κάτω ,να βρωμιστεί και αυτός ; πολύ καλά έκανε και σε αγνόησε ρε πολιτικό σκουπίδι. Πως ως πολιτικός δεν μπορεί να πει κατά συνείδηση, ( Για την Κρήτη όμως που καιγόταν η ΝΤΟΡΑ το είπε),και διάφορες άλλες τρισαθλιότητες που δεν συγκρατήσαμε.

Εμείς έχουμε ξαναπεί και το επαναλαμβάνουμε. Οι πολίτες θα μετανιώσουν πικρά που έβαλαν στην βουλή αυτό το ελεεινό υποκείμενο αλλά θα είναι αργά.

Νεώτερη ανάρτηση . Ένα πολύ ενδιαφέρον σχόλιο

Μας ευρίσκουν απόλυτα σύμφωνους οι επισημάνσεις σας και οι καταγγελίες σας .Απορούμεν όμως όταν διερωτάσθε γιατί ο κ. Καρατζαφέρης ζητεί με φορτικό τρόπο την υπερψήφιση του
πασοκικού υποψηφίου κ. Σγουρού στην Περιφέρεια Αττικής.
Η απάντηση είναι μία και μόνη και κατά λογική συνέπεια προφανής :Ο κ. Καρατζαφέρης εστήριξε το ΠΑΣΟΚ να περάσει από την Βουλή το επαχθές Μνημόνιον επειδή προσδοκά να γίνει μέλος (υπουργός) μιάς διευρυμένης Κυβέρνησης, εκτιμώντας ότι ο κ. Γ.
Παπανδρέου δεν θα αντέξει την λαϊκή πίεση που συνεχώς θα αυξάνει από τα οικονομικά μέτρα που ήδη λαμβάνει.
Οι εξελίξεις φαίνεται να τον διαψεύδουν, αλλά συνεχίζει να ελπίζει
καθότι" η ελπίδα πεθαίνει τελευταία"αυτό δε συμβαίνει κατ΄εξοχήν στηνΠολιτική.
Δεν έχει λοιπόν ο κ. Καρατζαφέρης την δυνατότητα να αρνηθεί την ψήφο στον εκλεκτό του ΠΑΣΟΚ κ. Σγουρό και γιά έναν ακόμη λόγο. Αυτός συναρτάται με την προσδοκία ότι ο κ.Σγουρός θα είναι ο νικητής και ο κ.Καρατζαφέρης θα επιχειρήσει να καρπωθεί γιά ίδιο κομματικό και προσωπικό όφελος το μικρό εκείνοποσοστό που θα δώσει την νίκη στον κ. Σγουρό.
Υπάρχει όμως και ένα μείζον θέμα στην εν γένει πολιτεία του κ. Καρατζαφέρη το οποίον δεν βλέπουμενα θίγεται επαρκώς. Είναι αυτό της πολιτικής απουσίας αυτού και των συνεργατών του από την ακριτική Θράκη. Η απουσία του γεννά πολλά ερωτηματικά ως προς την σκοπιμότητά της.
Εδήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης λίγες ημέρες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές ότι λόγω της ιδιαίτερης εθνικής σημασίας που έχει η Θράκη, δεν επιθυμεί μετάσχει στην τοπική εκλογή και αφήνει τους οπαδούς και τους ψηφοφόρους του ΛΑΟΣ να ψηφίσουν "κατά συνείδησιν" !Αντιλέγομεν , λοιπόν, ότι ακριβώς
διά τον προαναφερόμενον λόγον, της ιδιαιτέρας εθνικής σημασίας της Θράκης, θα έπρεπε ο κ. Καρατζαφέρης να έχει ισχυρή πολιτική παρουσία στην Θράκη !
Του θυμίζουμε ότι τα ακριβώς αντίθετα έλεγε πριν ενάμισυ περίπου έτος όταν αποφάσιζε να είναι υποψήφιος βουλευτής στην Ροδόπη κατά τις τότε επικείμενες βουλευτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2009. Πότε είχαν αξίαν οι λόγοι που τότε και τώρα επικαλείται ; Πότε έλεγε αλήθεια και πότε εψεύδετο ;
Του υπενθυμίζομεν επίσης την αντεθνικήν (μόνος αυτός εξ όλων των πολιτικών αρχηγών) δήλωσή του στην Κομοτηνή, την 29/9/2009, ότι το Τουρκικό Προξενείο πρέπει και μπορεί να παραμείνει στην Κομοτηνή (βλέπε εφημερίδα ΧΡΟΝΟΣ της Κομοτηνής της 30/9/2009) !
Ποίων τα συμφέροντα υπηρετείτε κ.Γ. Καρατζαφέρη ; Των Ελλήνων ή των Τούρκων ;
Ούτε η κ. Ντόρα Μπακογιάννη δεν ετόλμησε ποτέ να ζητήσει την διατήρηση του Προξενείου στην Κομοτηνή. Δεν μάθατε κύριε Καρατζαφέρη ότι εμείς εδώ στην Θράκη φυλάγομε νέες
Θερμοπύλες ;
Κύριε Καρατζαφέρη , είστε πρόσωπο μειωμένης εθνικής αξιοπρέπειας καιμηδενικής εθνικής συνείδησης !
Κύριε Καρατζαφέρη, είστε πρόσωπον ανεπιθύμητον στην
Ελληνική Θράκη !

Πανεπιστημιακός,
ΔΠΘ, Κομοτηνή.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι να ψηφίσουμε την δεύτερη Κυριακή;
Ο Προβόπουλος προαναγγέλλει νέα σκληρά μέτρα το ίδιο και η Τρόϊκα. Δεν αποδώσανε λέει τα μέχρι τώρα μέτρα. (Άρα ήταν λάθος). Θεωρήσανε τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου θετικά για το ΠΑΣΟΚ και λένε ότι αφού δεν έχουν αντίρρηση οι Έλληνες και ξαναψηφίζουν του υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ τους αρέσουν τα μέτρα, έτσι πάρτε και άλλα πολύ χειρότερα. Δεν καταλαβαίνω την ψυχολογία των Ελλήνων. Από την στιγμή που ο ίδιος ο κ Παπανδρέου έδωσε χρώμα δημοψηφίσματος για το μνημόνιο στις εκλογές κάθε ψήφος στους υποψηφίους που στηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ είναι ψήφος υπέρ του Μνημονίου και υπέρ της λήψης νέων σκληρότερων μέτρων.
Θα μου πει κανείς ναι αλλά ο Κακλαμάνης είναι αντιπαθής (ή ο Ψωμιάδης). Ναι συμφωνώ αλλά οι δήμαρχοι θα είναι καλοί ή κακοί για τον δήμο τους μόνο ενώ σε αυτές τις εκλογές παίζεται το μέλλον της χώρας, των εργαζομένων, των νέων, των συνταξιούχων. Γι’ αυτό πιστεύω ότι πρέπει να καταψηφιστούν οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ παντού. Μαύρο λοιπόν στους υποψήφιους που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...