Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Μέχρι στιγμής μόνο η Κρήτη βγάζει περιφερειάρχη και αυτή οριακά



Σε μια ενσωμάτωση που ξεπερνάει, σε πανελλαδικό επίπεδο το 10%, παρατηρούνται μεγάλα «ντέρμπι», αλλά και άνετες νίκες. Ως αυτή την ώρα, το ΠΑΣΟΚ, προηγείτε σε 8 έναντι 5 της Ν.Δ .

Πιο συγκεκριμένα, στην Αττική, ο Γιάννης Σγουρός του ΠΑΣΟΚ, προηγείται με 23,8%, ακολουθεί ο Βασίλης Κικίλιας με 20,2% και τρίτος ο Γιάννης Δημαράς με 15,9%.

Στην Κεντρική Μακεδονία, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης φτάνει το 42,5%, ενώ ο Μάκρος Μπόλαρης, που υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ, φτάνει το 30,8%.

Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, ο υποψήφιος της ΝΔ, Γεώργιος Παυλίδης, επικρατεί οριακά του αντιπάλου του, υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ, Αριστοτέλη Γιαννακίδη, με 41,9%, έναντι 41,4%.

Στην Δυτική Μακεδονία, ο Γιώργος Δακής της ΝΔ, συγκεντρώνει ποσοστό 45,1%, ενώ ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, Ιωάννης Παπαϊορδανίδης 39,5%.

Στην Ήπειρο, ο Αλέξανδρος Καχριμάνης της ΝΔ, ξεπερνάει το 45% (45,5%), ενώ ο Βαγγέλης Αργύρης, του ΠΑΣΟΚ, μένει στο 38,6%.

Στην Θεσσαλία, ο Κώστας Αγοραστός της ΝΔ, βρίσκεται στο 38,9%, ενώ ο Απόστολος Παπατόλιας περιορίζεται στο 34,3%.

Στο Ιόνιο, ο Σπύρος Σπύρου της ΝΔ, βρίσκεται στο 30,4% και ο Ηλίας Μπεριάτος του ΠΑΣΟΚ, στο 25,3%.

Στην Δυτική Ελλάδα, ο Απόστολος Κατσιφάρας του ΠΑΣΟΚ κερδίζει άνετα με 42,9%, έναντι του Γιώργου Παπαναστασίου της ΝΔ, που περιορίζεται στο 25,5%.

Στην Στερεά Ελλάδα, ο Κλέαρχος Περγαντάς του ΠΑΣΟΚ, βρίσκεται στο 39,7%, ενώ ο Αθανάσιος Χειμάρρας της ΝΔ, στο 36%.

Στην Πελοπόννησο έχουμε ένα μεγάλο ντέρμπι με τον Πέτρο Τατούλη που υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ να φτάνει το 42%, ενώ ο Δημήτρης Δράκος, της ΝΔ, ακολουθεί σε απόσταση «βολής» με 41,4%. Η μάχη θα κριθεί ψήφο – ψήφο, καθώς η διαφορά των δύο υποψήφιων είναι μικρότερη από 500 σταυρούς!

Στο Βόρειο Αιγαίο, ο Αθανάσιος Γιακαλής, του ΠΑΣΟΚ, φτάνει το 37,5%, ενώ ο Παύλος Βογιατζής, της ΝΔ, ακολουθεί κατά πόδας με 37,1%.

Στο Νότιο Αιγαίο, ο Ιωάννης Μαχαιρίδης του ΠΑΣΟΚ, φαίνεται να παίρνει την αυτοδυναμία, με 50,8%, ενώ ο Χαράλαμπος Κόκκινος της ΝΔ, περιορίζεται στο 31,5%.

Τέλος στην Περιφέρεια Κρήτης, ο Σταύρος Αρναουτάκης του ΠΑΣΟΚ, επικρατεί άνετα με 50,4%, έναντι μόλις 18,8%, που συγκεντρώνει ο ανεξάρτητος υποψήφιος,της...ΝΤΟΡΑΣ Δημήτρης Γιαννουλάκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...