Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

ΟΦΗ : Καζάνι που βράζει είναι οι οπαδοί του


Ειρηνική 'εισβολή' έκαναν στην Κρήτη ΤV οπαδοί του ΟΦΗ που ζήτησαν από τους δημοσιογράφους να διαβαστεί μια ανακοίνωση που έβγαλαν για τα όσα γίνονται σε βάρος της ομάδας. Έχουν φτάσει σε απόγνωση οι οπαδοί της ομάδας! Ενώ την Πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου συγκεντρώθηκαν, αργά το βράδυ, δεκάδες μέλη των συνδέσμων φίλων του ΟΦΗ, προκειμένου να εκφράσουν την διαμαρτυρία τους για την αντιμετώπιση της ομάδας και ζητώντας από τους τοπικούς φορείς να την στηρίξουν έμπρακτα. Κάποιοι από τους συγκεντρωμένους, ωστόσο, έβαλαν φωτιές και σε κάδους απορριμμάτων, ενώ στο σημείο έσπευσε και η Τροχαία. Νωρίτερα, οι δύο μεγαλύτεροι σύνδεσμοι οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ, σε ανακοίνωσή τους καλούσαν τον κόσμο σε μαζική συμμετοχή στο γήπεδο στο παιχνίδι με τη Βέροια. Παράλληλα, σε ανακοίνωσή τους, στρέφονται ευθέως κατά πάντων και προαναγγέλλουν δυναμικές κινητοποιήσεις. Αναλυτικά στην ανακοίνωσή τους, αναφέρουν:

«Τυχαίο; Δεν νομίζουμε. Θιασάρχης ο αντιπρόεδρος της football league και στα μούτρα σας, Χρηστοβασίλης. Αυτός ντε που αγόρασε τον Ajax της λίμνης , αφήνοντας μια άλλη ομάδα να εξαφανιστεί. Αυτός που έντυσε τα ανθρωπάκια με τις μπλε στολές security και τους άφησε να αλωνίζουν στο γήπεδο.
Οπαδικά ανύπαρκτοι, συνεπικουρούμενοι από την ΠΑΕ τον εισαγγελέα και τον διευθυντή της αστυνομίας…
Ε ρε Κουγιας που σας χρειάζεται… Αυτός ντε που σας έβριζε έξω από το σύνδεσμο σας και εσείς τον κοιτούσατε…
Ατέλειωτη πλάκα. Όπως τον λαγό που μπήκε μέσα και μετά τον πήραν τα παλικάρια σας...
Πάμε στα δικά μας... Πότε θα ξυπνήσουν οι πολιτικοί της πόλη μας ; Αυτοί ντε που βγάζουν κυβέρνηση και αφήνουν να καθυβρίζεται όλη η ΚΡΗΤΗ ;
Περιφερειάρχη που είσαι; βο(λ)ευτες του Ηρακλείου , που είστε κυβερνητικοί και μη ;; Κουράκη ξαναρωτάμε. Υπάρχεις ;
Κύριοι Λεβεντάκη, Λεμπιδάκη , Παπακαλιάτη, Καράτζη και λοιποί επιφανείς επιχειρηματίες, γιατί αφήσατε μόνο το Νίκο Μαχλα ;
Έχετε καθήκον απέναντι και σε αυτόν αλλά και σε εμάς να ξαναμπείτε στο καράβι. Που είστε κύριοι που βγαίνατε στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις και τάζατε επενδυτές και έτοιμες ομάδες να επενδύσουν στον ΟΦΗ;
Ψευτιές η εκ του πονηρού οι τότε παρεμβάσεις;
Ξυπνήστε ρε. Όταν όλοι σας βρίζουν τον τόπο σας ,όλοι μας έχουν στην μπούκα , πότε Σταθοπουλος και πότε Λαμπρόπουλος και ο Νίκος να παλεύει μόνος μαζί με δικά μας παιδιά.
Γιαννακοπουλε πρόεδρε των ποδοσφαιριστών μόνο σε δηλώσεις στην τηλεόραση και επιχορηγούμενες γιορτές μιλάς;
Αλήθεια αυτή την ανακοίνωση φωτιά της football λίγδας ο Χρηστοβασίλης την έγραψε;
Πείτε το ρε, αν δεν γουστάρετε την Κρήτη να μην σας στέλνουμε τα ωραία τα λεφτά μας. Και πάρτε και τους πολιτικούς σας από εδώ και βάλτε τους να φυλάνε τους «κοπρίτες» του Πάγκαλου.
Βάζετε διλήμματα σε όλους μας αν τελικά είμαστε μέσα στον δικό σας χάρτη. Θέλετε απαντήσεις; Θέλετε να δείτε αντιδράσεις; Να παρακαλάτε κύριοι γραβατακηδες να μην οδηγηθεί ο ΟΦΗ εκεί που σχεδιάζετε τόσα χρόνια . Αρχίσατε από πέρυσι με την ιστορία των μπαράζ και τα παρακάλια του Πιλαβιου να μην προσφύγουμε στην ΦΙΦΑ .
Και στο κάτω κάτω εμείς ΟΦΗ θα είμαστε είτε στην Δ είτε στην Α. Όμως να ξέρετε ότι όλα έχουν το τίμημα τους…
Χρηστοβασίλη, άκου το καλά. Το Μάη έχουμε γλέντι μεγάλο στο Ηράκλειο. Πάρε λοιπόν όλους τους παρατηρητές του μαγαζιού σου και έλα να δεις πόσο ωραία περνάμε στην ΚΡΗΤΗ. Και στο τέλος τα πυροτεχνήματα θα είναι χορηγία δικιά σου και όλων αυτών που κυνηγάνε τον ΟΦΗ .
Εσείς οπλίσατε τα χέρια μας, μην το ξεχάσετε ποτέ …
Καλούμε όλους αυτούς που ένιωσαν αηδία ακούγοντας όλα αυτά που ακούστηκαν στην Πόλη του Αλή, όλους αυτούς που παρακολουθούν τα ανθρωπάκια της Αθήνας να βιάζουν την ομάδα μας χρόνια τώρα, να δώσουν το πιο μεγάλο παρών την Κυριακή. Να φτάσει η φωνή μας μέχρι την λίμνη και να τους πνίξει …
Να φωνάξουμε για τον ΟΦΗ μας, τον Δικό μας Ανεξάρτητο ΟΦΗ που δεν τους αρέσει.
ΥΓ . Ο κόσμος του ΟΦΗ πρέπει να έχει τα αυτιά του ανοιχτά .Για ακόμα μια φορά εμείς θα δώσουμε την λύση. Περιμένετε και ακολουθείστε...»


Την ίδια ώρα, την απόφασή τους να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις, γνωστοποίησαν οι σύνδεσμοι φιλάθλων του ΟΦΗ, με ανακοίνωσή τους, η οποία αναφέρει τα εξής:

“Oι σύνδεσμοι “Snakes” και “Κρήτες” ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάφωρη αδικία σε βάρος της μεγαλύτερης ομάδας της Κρήτης, του ΟΦΗ, από σκοτεινούς μηχανισμούς που διοικούν το ποδόσφαιρο, ανακοινώνουν 15νθήμερο δυναμικών κινητοποιήσεων και ζητούν:

1) Την άμεση πολιτική παρέμβαση των φορέων της Κρήτης για την δικαίωση της εκδίκασης της υπόθεσης για τη “σφαγή” της ομάδας μας στη ζούγκλα των Ιωαννίνων.
2) Την άμεση προσχώρησή τους στα κοινά της ΠΑΕ.
3) Την τήρηση των υποσχέσεών τους για την άμεση βοήθειά τους και την καθαρή επίλυση των προβλημάτων της ομάδας μας...

Ο ΟΦΗ είναι η αθλητική σημαία της Κρήτης και είναι ζήτημα τιμής για εμάς και όλους τους Κρητικούς να την υπερασπιστούν, καθαρές λύσεις τώρα”.

Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται στην αρχική μας σελίδα.Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πόσα χρήματα μας κοστίζουν οι ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , που αυτή την στιγμή είναι 6 εκατομμύρια και το σχέδιο είναι να έλθουν μέχρι το 2020 συνολικά 20 εκατομμύρια !
Ο λαθρομετανάστης , μετανάστης έχει ανάγκη από νοσοκομεία , φάρμακα , ιατρό , σύνταξη χρήματα για εδώ και άλλα να στέλνει στις πατρίδες τους μεταφορές για κινείτε , έξοδα για προστασία από αυτούς ,διαφεύγοντα κέρδη από φόρους , παραεμπόριο και πάρα πολλά άλλα . ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΣΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ .
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΩΧΕΥΟΥΜΕ ΜΥΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ , ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ . ΓΙ ΑΥΤΟ ΗΛΘΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ .ΑΥΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020 ΝΑΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ , ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ 300 – 900 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ .
ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΓΛΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ :
ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ,
ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ Ο ΟΗΕ , ΤΟ ΝΑΤΟ ,Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ,
ΑΛΛΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ .
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ – ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ , ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ,ΤΟ ΝΑΤΟ , ΤΟΝ ΟΗΕ ,ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ , ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ , ΣΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΚΟ .

Ανώνυμος είπε...

το -12 σας πειραξε στο κεφαλι ωρε κρητικοι

Ανώνυμος είπε...

Για δες ποιος μιλάει .... Πέρυσι στον αγώνα ΦΟΦΗ-Αγροτικός Αστέρας τα ξεχνάτε .... Που να μπαιναμε όλοι μέσα όπως κάνατε και εσείς ... Εδώ μπήκε ένα μαιμενο μέσα και χεστηκατε επάνω σας ...Μια ζωή ΤΣΑΤΣΟΙ θα είστε και Ζωοκλεφτες ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...