Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Έφαγαν το κράξιμο τους ο Μπεγλίτης και ο Πρωτόπαπας, χωρίς…. γιαούρτι.


Ο Πάνος Μπεγλίτης, "πλήρωσε" την οργή των εργαζομένων στην ΕΑΒ, η οποία είχε να κάνει με τις περικοπές που έχουν υποστεί στις αποδοχές τους, το τελευταίο έτος. Περικοπές στους μισθούς, περικοπές στις υπερωρίες, περικοπές παντού. Η οργή εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίας του κ. Μπεγλίτη στην ΕΑΒ, από κάποιους μεμονωμένους με ακραίο τρόπο. Μπουκάλια εκσφενδονίστηκαν εναντίον του αναπληρωτή υπουργού ,χωρίς να βρουν το στόχο τους δυστυχώς, αλλά η βασική έκφραση της διαμαρτυρίας και της οργής ήταν φωνές και συνθήματα.
Ο Μπεγλίτης, που είχε ενημερωθεί πριν από την επίσκεψη στην ΕΑΒ -όπου πήγε για να κόψει τη πίτα- ότι το κλίμα ήταν έκρυθμο προτίμησε να μην αναβάλει την επίσκεψη και να το παίξει ..ήρωας ,αλλά δεν του βγήκε, και ως συνήθως
«πηγές» του ΥΕΘΑ "χρεώνουν" τις "ακρότητες" σε συνδικαλιστές που πρόσκεινται στην Αριστερά.

Το ίδιο σκηνικό επιφύλαξαν και στον έτερο πρώην εργατοπατέρα και νυν εντολοδόχο του Δ.Ν.Τ που πήγε να παραστεί στη «στέψη» του «πράσινου» Δημάρχου στο Δημαρχιακό θώκο της Ηλιούπολης, ρεζιλοΠΡΩΤΟΠΑΠΑ Μόλις τον είδαν οι απολυθέντες συμβασιούχοι του Δήμου Ηλιούπολης, άρχισαν να του σέρνουν τα εξ αμάξης.! Άγρια γιουχαΐσματα, λεκτικές βολές, σκληρές βρισιές, αναγκάσθηκε να φύγει προκειμένου να διασωθεί από την πίσω..πόρτα. Πάλι καλά που δεν τον έκλεισαν στον καμπινέ όπως τον… Κακλαμάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...