Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Είναι μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις

Watch live streaming video from stopcarteltvgr at livestream.com









Video streaming by Ustream

Μάχη με τους κουκουλοφόρους δίνουν οι άνδρες της αστυνομίας στους δρόμους περιμετρικά του Συντάγματος αλλά μπροστά από τη Βουλή. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις που έχουν γίνει ποτέ, όσο κι αν κάποιοι θέλουν να την αμαυρώσουν δημιουργώντας ένταση. Πετροπόλεμος, χημικά και μολότοφ ανταλλάσσονται ανάμεσα σε αστυνομικούς και διαδηλωτές με την αστυνομία. Ομάδα κουκουλοφόρων, περίπου 20 άτομα τα έκανε γυαλιά καρφιά στην Πανεπιστημίου. Επιτέθηκαν με μολότοφ και κομμάτια μαρμάρου σε ομάδες ανδρών των ΜΑΤ. Το αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν οι μολότοφ να πέσουν σε παρακείμενα σταθμευμένα οχήματα τα οποία πήραν φωτιά. Συμπλοκές και στην Καποδιστρίου όπου νεαροί πέταξαν βόμβες μολότοφ, ενώ οι αστυνομικοί απάντησαν με δακρυγόνα. Μικροεπεισόδιο σημειώθηκε στο Παγκράτι νωρίτερα, όταν άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ, προσπάθησαν να σταματήσουν την πορεία των κατοίκων Καισαριανής – Βύρωνα και Παγκρατίου που κατευθυνόταν προς το Σύνταγμα.

Έριξαν χειροβομβίδες κρότου λάμψης σε ομάδες νεαρών (δείτε βίντεο Νο.1, Νο.2, No.3). Το πλήθος βρίσκεται έξω από τη βουλή.

Με μία αιφνιδιαστική και ταυτόχρονη επιχείρηση, οι έφεδροι λοκατζήδες και οι απόστρατοι μαζί με συμπολίτες τους κατέλαβαν το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και απώθησαν τις διμοιρίες των ΜΑΤ μέχρι τα σκαλιά της Βουλής! Νεαροί διαδηλωτές έσπασαν δύο φορές το φράγμα της Βασιλίσσης Σοφίας, ενώ άντρες των ΜΑΤ τους απωθούν με δακρυγόνα για να το ξαναστήσουν! Μάχες αντιεξουσιαστών με διμοιρίες των ΜΑΤ γίνονται στα Προπύλαια και στο φράγμα! Επέμβαση των ΜΑΤ και στην Ακαδημίας, καθώς δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτών επιχειρούν να σπάσουν και τον εκεί φραγμό και να μπουν από την πίσω πλευρά της Βουλής! Η ΒΟΥΛΗ ΠΟΛΙΟΡΚΕΙΤΑΙ!

Καίνε το φυλάκιο των Ευζώνων στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη

Να τελειώνουμε με δαύτους, πριν χαρίσουν τα κλειδιά στους Γερμανούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...