Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Κρατάει χρόνια αυτή η …κολόνια.


Ομολογία σήψης και διαπλοκής, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Τζεφρυ πριν από λίγες ώρες στο εσωκομματικό όργανο ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας πήρε τηλέφωνο τον Γιώργο Παπανδρέου (πρωθυπουργός τότε) για να πάρει άδεια ώστε να δανειοδοτήσει τον Ψυχάρη (ΔΟΛ). Μία στυγνή ομολογία παράβασης καθήκοντος και κατάχρησης εξουσίας μεσω αθέμιτης επιρροής σε διοικητικές αποφάσεις. αφού για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονιά έχουμε ομολογία ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ είτε από τον πρωθυπουργό σε καναλάρχη είτε το αντίθετο. Το ίδιο ακριβώς καταλογίζουν και στον αδελφό του, για την σκανδαλώδη μίσθωση του ακινήτου της πεθεράς του από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Το αν ο ΡΑΠΑΝΟΣ θα συνεχίσει να είναι πρόεδρος της Εθνικής ,άγνωστο.

Αυτή η τακτική όμως κρατά χρόνια .Από την επάρατη εποχή της πρωθυπουργίας Μητσοτάκη που κατόπιν τηλεφωνήματος του και μετά από πιέσεις της ενδιαφερόμενης Ντόρας εδόθη στον Λαυρεντιαδη ένα τεράστιο και παράτυπο δάνειο για να γίνει ο μετέπειτα μεγιστάνας.

Εμείς είχαμε θέσει το αναπάντητο ερώτημα εδώ

Αυτός είναι ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ…. Λαυρεντιάδης

Και εδώ

Πολύ γύρω-γύρω το πάνε το θέμα με τον… ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΕ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ ΕΝΩ ΤΟ 1990-93 ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑΣ ΠΛΑΣΙΕ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΕΛΙ ΑΣΕΤΟΝ, ΟΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΑΛΙΤΕΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ,ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΑΙ ΑΜΥΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ; ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΑΝΙΟΔΟΤΗΘΗΤΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ; ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΠΟΣΟΝ; ΕΙΧΑΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ;

Μην πέφτουμε λοιπόν από τα σύννεφα για αυτή την ..συνήθη τακτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...