Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Ο Αποστόλου είναι… άλλο φρούτο Χρυσανθακόπουλε.


Διαβάζουμε στο epirus-ellas ότι Μια συνέντευξη που έδωσε ο Αποστόλου "προκάλεσε" το ταξίδι του Α. Χρυσανθακόπουλου στα Γιάννενα. κατόπιν εντολής του Καρατζαπαιρνει για να μαζέψει τα Συντρίμμια. Είναι όμως πολύ δύσκολο να αντιστρέψει τις εντυπώσεις από τις ζωντανές συνεντεύξεις με καταγγελτικό λόγο καί περιεχόμενο πού δίνει όποτε του δοθεί η ευκαιρία-βήμα ο π. Αν/τής Γραμματέας τού κόμματος Παν.Αποστόλου και πού στην κυριολεξία ξεγυμνώνει την προδοτική τακτική-πολιτική του αποκόμματος, μέσω της αφειδούς στήριξης πού του παρέχουν στο σάπιο πολιτικό σύστημα της Χώρας καθ' υπαγόρευση των Μπόμπολα--Αλαφούζου.

Ο κύριος Χρυσανθακόπουλος καθώς και ο καθ΄εξην παρακολουθητής των κινήσεων του Αποστόλου, Αιβαλιωτης όσο και να τρέχουν δεν θα καταφέρουν τίποτα, διότι τους κυνηγά η ..προϊστορία τους. Ο πρώτος ως ..ο φρουτακιας του Τριανταφυλοπουλου παρά το ότι λέει ότι τον καταδίκασε, Παραδέχεται όμως ο ίδιος ότι δεν ήταν μπλεγμένος σε σκάνδαλο, απλά κατεγράφη σε δημόσιο χώρο να παίζει ηλεκτρονικά μηχανήματα, και κάνει λιβάνισμα στο SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR για το ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, επειδή την ανάρτησε …πρώτο. Ξέχασε μόνο να πει ότι το εν λόγω σαϊτ είναι στελέχους του αποκόμματος του και συναγωνιστής του. Αυτό θα πει αντικειμενικότητα. Έχει δε τόσο ..θάρρος που έδωσε έδωσε στα κρυφά μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη στα Γιάννενα ,για να γλυτώσει τα …ζωντανά …γιαούρτια.

Όσο για τον δεύτερο διώκτη τι να πούμε .Του έχει απονεμηθεί πλειστάκις ο τίτλος του μαλάκα του μήνα. Να προσέχει τις… μπουγάτσες γιατί δεν θα τον γλυτώσει ούτε η… τριθεσίτις σύζυγος του. .

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΝΟΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΜΠΡΑΒΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΕ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟ. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ.

Ixnos είπε...

Δεν λέμε οτι εχει...σχεση.Απλα τους εχει βαλει ο χοντρος να τρεχουν απο πίσω του, να τον... διαψευσουν.

Ανώνυμος είπε...

Ο...Κυδωνιάτης-Αιβαλιώτης είναι οτι ποιο γλυώδες εχει παράγει ο πολιτικός βόθρος.Επαγγελματίας χαφιές και εμμισθος προβοκάτορας σε οποιον πληρώνει ποιό πολλά.

Ανώνυμος είπε...

Άποψή μου πως τους βάζει ο χοντρός γιατί όσα καταγγέλλει ο Αποστόλου είναι αληθινά. ας βγουν να τον διαψεύσουν. στον Χίο βγήκε ο Γεωργίου και γελοιοποιήθηκε.

Ανώνυμος είπε...

ο χρυσανθακοπουλος από που προέκυψε στο κόμμα. ποιοι οι αγώνες του για το κόμμα. ο αιβαλιώτης δεν ηταν ο έμισθος των βρυξελλών των ευρωβουλευτών νικήτα κακλαμάνη και μαρινου του οικονομικού ταχυδρόμου;
ακολούθως τον πήρε ο καρατζαφέρης. από που ως που λοιπόν πατριώτης;
του Αποστόλου τους αγώνες ποιος δεν τους ξέρει; πόσα χρόνια κατέβαζε τα πούλμαν στο μυστρά την 29 μαίου;
όμως είναι σε όλους γνωστό πως ο καρατζαφέρης γουστάρει τα λαμόγια.
και κάτι ακόμη. διαβάστε σήμερα στην ελεύθερη ώρα το πατριωτικό άρθρο του αποστόλου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...