Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Πήγαν για ..ποτό, και έφαγαν.. αυγά και …γιαούρτια.


«Ντου από παντού» έκαναν νεαροί μερακλήδες στο Bar Cue του Παγκρατίου όπου μερικά «φωτεινά» μυαλά του ΠΑΣΟΚ όπως οι Σοφία Γιαννακά, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Γιώργος Ντόλιος, Ελενα Παναρίτη, Δημήτρης Παπουτσής Φραγκίσκος Παρασύρης, Ανδρέας Μακρυπίδης, Παναγιώτης Ρήγας, Ελπίδα Τσουρή, Δημήτρης Βαρβαρίγος, Βασίλης Κεγκέρογλου, Δημήτρης Λιντζέρης, Πυθαγόρας Βαρδίκος, συγκεντρώθηκαν για να στήσουν την συνομωσία του πατσά.
Οι βουλευτές (“αντιπαπανδρεϊκοί” κατά πληροφορίες) συγκεντρώθηκαν για να συζητήσουν τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, ενόψει της αυριανής συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου και του Εθνικού Συμβουλίου του Σαββατοκύριακου.
Κι εκεί που κυλούσαν όλα ομαλά, ξαφνικά είδαν περίπου 20 νεαρούς να εισβάλουν στο μπαρ. Οι νεαροί, άρχισαν να τους φωνάζουν ενώ στη συνέχεια πέταξαν μπουκάλια, αβγά, γιαούρτια και άλλα αντικείμενα εναντίον τους και αποχώρησαν. Τελικά, η συγκέντρωση διεκόπη άδοξα. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις, αφότου όμως είχε αποχωρήσει η ομάδα των αγνώστων και το επεισόδιο είχε λήξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...