Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Ποιος μπορεί να τα βάλει με τον Κουρή που τους έχει όλους στην… τσέπη του.


Τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου επισκέφθηκε ο μεγαλομέτοχος του ALTER και εκδότης των εφημερίδων Αυριανή και Φίλαθλος, Γιώργος Κουρής... Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες και διασταυρωμένες πληροφορίες του planet-greece, για να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά των εργαζομένων του ALTER! Αρχικά ο εκδότης ζήτησε να συναντηθεί με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Τέντε. Ο ίδιος αρνήθηκε την συνάντηση μαζί του και τον παρέπεμψε στον αρμόδιο αντιεισαγγελέα!

Ο Κουρής συναντήθηκε με τον ανώτατο δικαστικό λειτουργό και ζήτησε την παρέμβαση από τον Άρειο Πάγο κατά των εργαζόμενων του Alter, οι οποίοι - όπως είπε - έχουν παρανόμως κάνει κατάληψη στην τηλεοπτική συχνότητα ενώ κινδυνεύει (!) ηλεκτρονικός εξοπλισμός αξίας εκατομμυρίων ευρώ! Μάλιστα τα.... έψαλε στη δικαιοσύνη για την προηγούμενη μηνυτήρια αναφορά, που έχει κάνει κατά των απλήρωτων εργαζόμενων του ALTER, λέγοντας ότι η δικαιοσύνη και η αστυνομία ΔΕΝ τηρούν τους νόμους και δεν κάνουν την δουλειά τους!!! Και έφυγε και σαν... κύριος, όπως ακριβώς ήρθε, χωρίς κανείς από τον Άρειο Πάγο να τολμήσει να εκτελέσει την μήνυση που εκκρεμεί σε βάρος του, ούτε βέβαια ΚΑΝΕΙΣ να ελέγξει εάν όντως το όνομά του περιλαμβάνεται στη λίστα των 14.700 μεγαλο-οφειλετών του δημοσίου, σε βάρος των οποίων εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης και αποτελούν διακαή στόχο σύλληψης των ανδρών της Οικονομικής Αστυνομίας.

Ο Κουρής θα έπρεπε κανονικά να πάει και για την υπόθεση της μη καταβολής δώρου στους εργαζόμενους (αδίκημα που διώκεται σε βαθμός κακουργήματος) των τριών προαναφερόμενων "μαγαζιών", αλλά ποιος τολμά να ακουμπήσει τον κεφαλλονίτη που τους κρατά όλους από τα….

Κατά τα λοιπά

Συνελήφθη επιχειρηματίας για χρέη-μαμούθ στο Δημόσιο

Συνέλαβαν τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΟΚ για χρέη προς το δημόσιο

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ειναι γνωστο απο χρονια οτι και οι δικαστικοι εχουν κατεβασει τα βρακια τους.εχει μεινει κανενας απο τους διοικουντες την πατριδα μας που να μην εχει καθισει στα τέσσερα?Μάλλον οχι.Σειρα εχει και ο λαος τωρα.Αντε ραγιαδες, στην αρχη ποναει, μετα μπορει να σας αρεσει .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...