Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Αποδοκιμάστηκαν οι καλικάτζαροι όπου έσκασαν μύτη.


Ο Αρχιεπίσκοπος χοροστάτησε στην τελετή αγιασμού των υδάτων στο λιμάνι του Πειραιά, με τη ρίψη του Τίμιου Σταυρού στη θάλασσα. Ωστόσο, οι πιστοί αφού έκαναν τον... σταυρό τους, βρήκαν την ευκαιρία και μετά το τέλος της τελετής των Θεοφανείων απευθυνόμενοι στον κ. Ιερώνυμο του φώναξαν: "Που είναι η Εκκλησία στην κρίση". Ο αρχιεπίσκοπος δεν έχασε την ψυχραιμία του και ήρεμος τους απάντησε: «Τοξέρω. Ο κόσμος είναι κουρασμένος και πρέπει να σταθούμε δίπλα στον κουρασμένο άνθρωπο». Κατά τη διάρκεια της τελετής δεν έλειψαν οι αποδοκιμασίες, ενώ τρεις ομάδες πολιτών, με πανό στα χέρια έστειλαν το δικό τους μήνυμά τους κατά της πολιτικής της κυβέρνησης. Ο Αντώνης Σαμαράς, τα «άκουσε» ιδιαίτερα κατά την αποβίβαση από το αυτοκίνητο που τον μετέφερε στο λιμάνι.

Στη Δεξαμενή στο Κολωνάκι Τα…. είπαν στην Διαμαντοπούλου στον Αγιασμό στο Κολωνάκι... και γιουχάρισαν τον Καμινη που πήγε με …φουσκωτούς .

Στην Θεσσαλονίκη ο Μπουταρης δεν παρέστη σήμερα ούτε στον αγιασμό, επειδή φοβήθηκε τις αντιδράσεις του κόσμου , μετά τα όσα υποστήριξε για τον εορτασμό της πόλης, που όπως χαρακτηριστικά είπε "πρέπει να ξεφύγει από το κλασικό μοτίβο των εθνικοαπελευθερωτικών ιαχών" Γιούχαραν όμως τον Μαγκριώτη στη Θεσσαλονίκη... για να μην ξεφεύγουμε από τον κανόνα.

Ο πονηρός Καρατζαφερης έστειλε τον Πλευρη στην Αθήνα και τον Μπουμπουκο με την ντιζεζ Μπουμπούκα στον Πειραιά, και προτίμησε για να γλυτώσει τα γιουχα την ιδιαίτερη πατρίδα του την Ποταμιά παρέα με τα γερόντια, όπου βρέθηκε για την τελετή Αγιασμού των Υδάτων στον ιερό ναό Αγίου Ιωάννη Θεολόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...