Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Πως γνώριζε ο Καρατζαφέρης την προσφορά των Μινωικών Αερογραμμών εάν δεν είναι «δική» του;



Το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται .Την πάτησε από την πολύ σιγουριά που έχει για το… ακαταδίωκτο. Έχουμε και λέμε.
Τετάρτη, 4 Ιανουάριου: Συνολικά έξι αεροπορικές εταιρείες κατέθεσαν μέχρι τη σημερινή, καταληκτική ημερομηνία, φάκελο στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, με προσφορές για να συμμετάσχουν στο διεθνή μειοδοτικό διαγωνισμό για την εκμετάλλευση των 24 τακτικών αεροπορικών γραμμών στο εσωτερικό της Ελλάδας, τις λεγόμενες άγονες γραμμές.
5 Ιανουαρίου στην τηλεοπτική του εκπομπή «Ελλάδα γειά σου» λέει επ΄ακριβως. «Τους 11 διαγωνισμούς, τις 11 άγονες γραμμές τις πήρε αυτή η εταιρία, που πήρε το χαρτί πέντε λεπτά πριν. Γιατί χτύπησε χαμηλά… Ξέρετε πόσα θα ωφεληθεί η Ελλάδα»;

Αποκαλύφτηκε έτσι μόνος του, λέγοντας ότι η εταιρία (εννοεί τις ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ που δεν κατονόμασε) κέρδισε τους διαγωνισμούς. Η αλήθεια είναι ότι ο διαγωνισμός δεν έχει ακόμη προχωρήσει, αλλά έχουν υποβληθεί μόνο οι προσφορές.
Πως γνώριζε ότι έδωσε την χαμηλότερη πρόσφορα ; Μόνο εάν την έχει δώσει αυτός η είναι …συνέταιρος. Εκτός εάν του την αποκάλυψε ο υπουργός του ΒΟΡΙΔΗΣ που είναι το …ίδιο.

Εκτός εάν παρέμβασή του το να ζητήσει από τον «υπουργό μας» Μάκη Βορίδη,, να μπει η εν λόγω εταιρία στον διαγωνισμό, και να δώσει και τα 11 δρομολόγια στην εταιρία αυτή είχε …φιλανθρωπικό χαρακτήρα .

Λέγοντας ότι «η εταιρία χτύπησε χαμηλά» ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υπονοεί ότι γνωρίζει και την προσφορά, χωρίς ακόμη να έχει ανοιχτεί επίσημα και υποτίθεται είναι κλειστές και όχι φανερές,

Εμείς λέμε ευθέως ,ότι έχει άμεσα συμφέροντα, διότι ζήλεψε την… άδοξη δόξα της Πατριανάκου με την περιβόητη Athens Airways που την έκαψε η ιδέα του…. μέντορα της… δαρμένου Κυψελιώτη Παυλόπουλου.

Δείτε και εδώ
O Καρατζαφέρης «κρύβεται» πίσω από τις Μινωικές αερογραμμές;

1 σχόλιο:

toErwthmatologio είπε...

Υπάρχει πολύ ψωμί στην υπόθεση!Είναι πολλά τα λεφτά που παίζονται στις άγονες γραμμές. Θυμηθείτε την υπόθεση Παυλίδη(αυτουνού που τους κουνούσε το δάκτυλο στην βουλή).Πάνω από 100.000.000 ευρώ τον χρόνο,αέρα πατέρα λεφτά.Γαργάρα το κάνανε.Παντού το ίδιο γίνεται.Τι να κάνει και ο Καρατζαφέρης; Λείπει ο Μάρτης από την σαρακοστή;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...