Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Συνεχίζει να ψεύδεται ασύστολα ο ελεεινός αστράτευτος Αιβαλιώτης



Το απόσπασμα από την "απάντησή" του στην "Δημοκρατία" εδώ. αρκεί από μόνο του για να προκαλέσει...εμετό:
Το ανυπόγραφο ρεπορτάζ της εφημερίδας σας (σελ 16, φύλλο 8/1/2012 ) έχει τον τίτλο : «Με πλαστό έγγραφο γλίτωσε θητεία ο Κώστας Αϊβαλιώτης». Καταρχάς αδυνατώ να κατανοήσω πώς δήθεν «γλίτωσα θητεία» αφού είμαι από τους ελάχιστους - δυστυχώς- βουλευτές που έχουν υπηρετήσει στον Έβρο και απολύθηκα από το Διδυμότειχο ( από την 163 Α/Κ Μοίρα Μέσου Πυροβολικού).
Άρα προφανώς καμία «θητεία» δεν «γλίτωσα».

Εμείς σε καταγγέλλουμε ευθέως παλιοψευταρά διότι γνωρίζουμε πολύ καλά. Ουδέποτε κάθισες στο κέντρο που θεωρητικά παρουσιάστηκες στην ΘΗΒΑ παρά μόνο στην ορκωμοσία, οπου μετά από αυτήν που έγινε και παρουσία του αρχηγού σου,…. χάθηκες .Εν συνεχεία δήθεν πήγες στον Έβρο όπου κάθισες μερικές μέρες για να κάνεις προεκλογική παρουσία επισκεπτόμενος τις διαλυμένες Ν.Ε όπου φωτογραφήθηκες κιόλας μαζί τους, και εν συνεχεία κατέβηκες στην Αθήνα ως βουλευτής. Η θητεία σου ήταν θέμα …ωρών. Είσαι δε τόσο τρισάθλιος που κανόνισες να πας για το απολυτήριο και μόνο σε μονάδα του Έβρου, ούτος ώστε να το επικαλλείσαι σε ώρα …ανάγκης. .

3 σχόλια:

ΠΑΝ.ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ είπε...

Η δήλωση του κ. Αιβαλιώτη είναι πραγματικά άθλια. 1ον. Προκαλεί όλα εκείνα τα Ελληνόπουλα που πριν μερικά χρόνια υπηρετούσαν πάνω από 24 μήνες, τους περισσότερους σε παραμεθόριες περιοχές. Προσβάλλομαι βάναυσα γιατί υπηρέτησα 30 μήνες, σε Κόρινθο (2), Μ.Πεύκο (4), Κιλκίς (11) και Θήβα (13). Ντρέπομαι για λογαριασμό του που επικαλείται πως υπηρέτησε την πατρίδα 5 συνολικά ημέρες (τόσες πραγματικά υπηρέτησε).
2ον. Αναλίσκεται σε αοριστολογίες και κατηγορίες χωρίς να αναφέρει ονόματα. 3ον. Θεωρεί τα χαρτιά που δημοσιεύει η "Δημοκρατία" ως πλαστά. Μπορεί ο ίδιος να προσκομίσει εκείνα τα έγγραφα με τα οποία έπαιρνε τις αναβολές για να ελεγχθεί η γνησιότητά τους; Γιατί η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να δείχνει τίμια αλλά και να είναι.
Θεωρώ πως το θέμα είναι μείζον και θα πρέπει να ασχοληθούν με αυτό οι δικαστικές αρχές αλλά και η Βουλή των Ελλήνων για να προστατευθεί το εναπομείναν κύρος της αξιοπιστίας των Ελλήνων βουλευτών.
Κε Αιβαλιώτη, ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Προσκομίστε τα έγγραφα με τα οποία παίρνατε τις συνεχείς αναβολές.
Κε Καρατζαφέρη θα απαιτήσετε από το βουλευτή σας να σας προσκομίσει τα απαραίτητα έγγραφα για να αποδειχθεί η αθωότητά του;
Παναγιώτης Αποστόλου
πρώην Αναπληρωτής Γραμματέας Κεντρικής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ

toErwthmatologio είπε...

Εγώ, αν ήμουν στην θέση του Αιβαλιώτη,θα έκανα μήνυση και αγωγή σε όσους με συκοφαντούν.Για να γίνει όμως αυτό, πρέπει να είμαι σίγουρος πως, ότι λέω είναι αλήθεια.Όμως η αξιοπρέπεια και η ειλικρίνεια είναι, μάλλον, άγνωστες λέξεις για τους περισσότερους βουλευτές του κόμματος, ''σήψη και αναστροφή''.Ντροπή τους!!!

Ανώνυμος είπε...

Μην τον πιέζετε γιατί θα του κάτσει η μπουγάτσα στον λαιμό

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...