Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Μια απάντηση από τον ΑΠΟΣΤΌΛΟΥ στον φυγόστρατο Αιβαλιώτη .


Η δήλωση του κ. Αιβαλιώτη είναι πραγματικά άθλια.

1ον. Προκαλεί όλα εκείνα τα Ελληνόπουλα που πριν μερικά χρόνια υπηρετούσαν πάνω από 24 μήνες, τους περισσότερους σε παραμεθόριες περιοχές. Προσβάλλομαι βάναυσα γιατί υπηρέτησα 30 μήνες, σε Κόρινθο (2), Μ.Πεύκο (4), Κιλκίς (11) και Θήβα (13). Ντρέπομαι για λογαριασμό του που επικαλείται πως υπηρέτησε την πατρίδα 5 συνολικά ημέρες (τόσες πραγματικά υπηρέτησε).


2ον. Αναλίσκεται σε αοριστολογίες και κατηγορίες χωρίς να αναφέρει ονόματα. 3ον. Θεωρεί τα χαρτιά που δημοσιεύει η "Δημοκρατία" ως πλαστά. Μπορεί ο ίδιος να προσκομίσει εκείνα τα έγγραφα με τα οποία έπαιρνε τις αναβολές για να ελεγχθεί η γνησιότητά τους; Γιατί η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να δείχνει τίμια αλλά και να είναι.

Θεωρώ πως το θέμα είναι μείζον και θα πρέπει να ασχοληθούν με αυτό οι δικαστικές αρχές αλλά και η Βουλή των Ελλήνων για να προστατευθεί το εναπομείναν κύρος της αξιοπιστίας των Ελλήνων βουλευτών.
Κε Αιβαλιώτη, ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Προσκομίστε τα έγγραφα με τα οποία παίρνατε τις συνεχείς αναβολές.
Κε Καρατζαφέρη θα απαιτήσετε από το βουλευτή σας να σας προσκομίσει τα απαραίτητα έγγραφα για να αποδειχθεί η αθωότητά του;

Παναγιώτης Αποστόλου
πρώην Αναπληρωτής Γραμματέας Κεντρικής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά αυτός ο Αιβαλιώτης είναι μεγάλο λαμόγιο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...