Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Εάλω η Ελλάς .Κρίμα . Δεν ντρέπεστε μωρέ Ψευτοέλληνες .Μια χούφτα πραιτοριανοί ……εμποδίζουν σε 300 χιλιάδες ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ σας ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ;

Τώρα-Ο Θεοδωράκης στη βουλή... ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

"Την ώρα που μιλούσα στα ΜΑΤ μας έριξαν χημικά. Ο Μανώλης ο Γλέζος λιποθύμησε. Θέλω να πάω μέσα γιατί ετοιμάζουν το θάνατο της Ελλάδας και θέλω να τους μιλήσω. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα αισιοδοξίας, θα νικήσουμε. Προδοσία! Πάω να τους το πω με χαμόγελο". Είπε μπαίνοντας στη βουλή.

Aπό τον πιτσιρίκο

Δεν ξέρω αν είσαι αριστερός, δεξιός, κεντρώος, αναρχικός, πασόκος, νεοδημοκράτης, κουκουές, συριζαίος, άνδρας, γυναίκα, νέος ή γέρος, αλλά ούτε και με νοιάζει. Αυτό που ξέρω είναι πως έχουν μιλήσει όλοι εκτός από σένα. Οπότε, ή θα μιλήσεις επιτέλους ή θα βγάλεις τον σκασμό και θα ζήσεις σαν σκλάβος.
Οι αναλύσεις τελείωσαν. Η χώρα μας χρεοκόπησε και σήμερα στη Βουλή οι «εθνοσωτήρες» -που την οδήγησαν στη χρεοκοπία- ετοιμάζονται να της βάλουν και την ταφόπλακα. Ταφόπλακα στη χώρα, ταφόπλακα και στις ζωές μας.
Ας σώσουμε τουλάχιστον την αξιοπρέπειά μας. Να πάρουμε πίσω τη χώρα μας.

Αλλά……

Εντολές να χτυπάνε αδιακρίτως τον κόσμο. Ο κόσμος είναι πολύς. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται οτι... έχουμε κρατική Χούντα. Αρκετοί τραυματίες. Εκκαθαριστικές επιχειρήσεις κάνουν τα ΜΑΤ αυτή την ώρα στο κάτω μέρος της πλατείας Συντάγματος στην Καραγιώργη Σερβίας και Πανεπιστήμιου.
Ένας φωτορεπόρτερ και ... 5 ακόμη άτομα έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία .Η αστυνομία τηρεί σιγή ιχθύος για το αίσχος των δακρυγόνων και τη τυφλή βια των ΜΑΤ απέναντι σε άοπλους και αμέτοχους στα επεισόδια διαδηλωτές. Σε εξέλιξη βρίσκονται τα επεισόδια μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Ομάδες των ΜΑΤ κάνουν χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης προκειμένου να απομακρύνουν το πλήθος από την Αμαλίας ενώ οι ... διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και πετούν μπουκάλια και πορτοκάλια εναντίον τους.
Τα ΜΑΤ απαντούν με μεγάλες ποσότητες δακρυγόνων και χημικών, κάνοντας το Σύνταγμα θάλαμο αεριών.

Τουλάχιστον 300 χιλιάδες κόσμου, η εντολή είναι να τους διαλύσουν …..μια χούφτα πραιτοριανοί...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας ενδιαφέρει κύριε εκτονωτή εάν πας στην βουλή να τους πεις προδότες. Εάν θέλεις να προσφέρεις έργο να οδηγήσεις τους έλληνες μέσα στην βουλή να μην ψηφιστεί η προδοσία

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...