Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Βενιζέλος και σία : Αναλάβαμε την υποχρέωση …ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ -


Η ατμόσφαιρα αυτή τη στιγμή στο Σύνταγμα είναι αποπνικτική.

Τα επεισόδια έχουν πάρει έκταση. Πριν από λίγο έριξαν χημικά σε Γκλέζο και Μίκη.

Μάλιστα ο Γκλέζος πνιγμένος από τα δακρυγόνα και με ένα μαντήλι στο στόμα δήλωσε. "Δεν είναι τρόπος επιβολής αυτός των μέτρων.. Ρωτάω έχει η Βουλή τέτοια δυνατότητα να......
ψηφίζει τέτοιους νόμους. Πρόκειται για κατάλυση της Δημοκρατίας και ίσως και του Συντάγματος. Ως εδώ και μη παρέκει. Δεν ξέρουν τι σημαίνει εξέγερση του λαού"

Πατήστε εδώ να ακούσετε ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ τι γίνεται ζωντανά

Τα ΜΑΤ επιχειρούν να απωθήσουν τους ταραξίες σε πλατεία Συντάγματος και Πανεπιστημίου, ενώ οι διαδηλωτές προσπαθούν να βρουν τρόπους διαφυγής. Όλα ξεκίνησαν όταν νεαροί άρχισαν να σπάνε μάρμαρα από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και να πετούν στους αστυνομικούς, οι οποίοι «απάντησαν» αρχικά με χειροβομβίδες κρότου – λάμψης και εν συνεχεία με δακρυγόνα.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκε ένα αστυνομικός, ο οποίος μεταφέρθηκε αρχικά στο ιατρείο της Βουλής και στη συνέχεια στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο αστυνομικός δέχθηκε φωτοβολίδα κρότου – λάμψης στο πρόσωπο.

Εντολές να χτυπάνε αδιακρίτως τον κόσμο. Ο κόσμος είναι πολύς. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται οτι έχουμε κρατική Χούντα. Αρκετοί τραυματίες. Πληροφορίες μιλούν για δημοσιογράφο που χτυπήθηκε από μολότοφ.

Σαφείς είναι οι εντολές που δόθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ ώστε να μην ενοχλήσει κανείς ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ στη διαδικασία που διεξάγεται μέσα στη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...