Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Όλοι μαζί να γκρεμίσουμε το σάπιο και διαφθαρμένο σύστημα


Απίστευτη η προσέλευση του κόσμου αυτή την στιγμή στο Σύνταγμα , θερμή υποδοχή για Θεοδωρακη Γκλέζο που ο κόσμος τους σήκωσε στα χέρια ...
Ξεκίνησαν να πέφτουν τα πρώτα δακρυγόνα

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΟΥΣ PLAYERS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ TWITTER ΕΔΩ.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Ομάδες των ΜΑΤ κάνουν χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης προκειμένου να απομακρύνει το πλήθος από την Αμαλίας ενώ οι ... διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και πετούν μπουκάλια και πορτοκάλια στην πλευρά των ΜΑΤ.
Τα ΜΑΤ απαντούν με μεγάλη χρήση δακρυγόνων και χημικών...
Το πλήθος προσπαθεί με λάστιχα να ρίξει νερό για να αντιμετωπίσουν την επίδραση των χημικών.

Εάν δεν μπουκάρουμε να τους πετάξουμε έξω τους προδότες δεν λέει τίποτα, διότι εμείς θα τραγουδάμε από έξω , και αυτοί από μέσα θα παραδίδουν νομικά την χώρα. Είναι δε τόσο άθλια βουλή που ο Βενιζέλος όταν έβαλαν θέμα αντισυνταγματικότητας επί του νομοσχεδίου για την νέα δανειακή σύμβαση, σηκώθηκε και είπε πως δεν τίθεται θέμα συνταγματικότητας, « αλλά τίθεται ιστορικότητας», και την απέρριψαν.

Ακόμα και η Handlesblatt γράφει. Αν ήμουν από την Ελλάδα, θα είχα αρχικά καταθέσει μήνυση για πρόκληση σοβαρού τραυματισμού εις βάρος των «σωτήρων» μου και στη συνέχεια θα πήγαινα στο Σύνταγμα, προκειμένου να διαμαρτυρηθώ ενάντια σε μια πολιτική για την αντιμετώπιση της κρίσης, που το μόνο που κάνει είναι να επιδεινώνει την κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...