Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Κατόπιν ρητών εντολών της Μέρκελ οι …ακροδεξιές Φιλομνημονιακές μεταγραφές του ΣΑΜΑΡΑ


Με τίτλο: "Τους "διαγράφουν" οι πολίτες!" και μεγάλη δημοσκόπηση της MRB, κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews. Tα στοιχεία της δημοσκόπησης είναι αποκαλυπτικά, καθώς το δεύτερο μνημόνιο φέρνει νέα πτώση των ποσοστών ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, τα οποία συγκεντρώνουν 8,2% και 19% αντιστοίχως! Τα δυο κόμματα συγκεντρώνουν αθροιστικά στην πρόθεση ψήφου 27,2%, στην εκτίμηση 39,4%, ενώ αν γίνονταν τώρα εκλογές, η Βουλή θα είχε...εννέα κόμματα. Παράλληλα, το 78,7% των πολιτών πιστεύει ότι οι συνθήκες στο πολιτικό σκηνικό ευνοούν τώρα τη δημιουργία νέων κομμάτων, ενώ το 95,1% εμφανίζεται απαισιόδοξο για το μέλλον της χώρας.

Οι γερμανοί πρέπει να είναι σε πανικό. Μπορεί να πήρε ο Σαμαράς κατόπιν εντολών τους, τους γραφικούς ακροδεξιούς για να ενισχυθεί το δήθεν δεξιό πατριωτικό μέτωπο μπροστά στον φόβο της καλπάζουσας στα γκάλοπ αντιμνημονιακής κεντροαριστεράς , αλλά αποδείχτηκε μάπα το..καρπούζι.

Ασφαλώς και δεν θα μείνουν εκεί ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ .Εκτός από την δημιουργία πιθανών κεντροδεξιών «αναχωμάτων» για εγκλωβισμό, προβλέπουμε να υπάρξει αξιοπρόσεκτη «ενίσχυση» με οποιοδήποτε κόστος - τρόπο του Σαμαρά κάνοντας και νέες πολυδιαφημιζόμενες μεταγραφές, αφού η Μέρκελ δηλώνει πλέον ανοιχτά με τις πρακτικές-τακτική της, ότι τον θέλει στην διακυβέρνηση της… χώρας της, αφού είναι ο κατάλληλος αυτή την στιγμή…. γερμανοτσολιάς.

Στις εκλογές αυτές θα έπρεπε όλοι, μα ..όλοι να ψηφίσουν τα ποιο μικρά κόμματα που θα βρουν, για να χαλάσουν τα σχέδια της ναζίστριας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...