Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Παλιολαμόγιο Βορίδη άνοιξε τα… αυτιά σου.


Χθες γράψαμε στο πόστ Μας δουλεύουν άγρια για τον ΒΟΡΙΔΗ ότι ο Βορίδης πούλησε τον μέντορα του τον ΛΕΠΕΝ ,τον άνθρωπο που τον σπούδασε και τον έβαλε …στα σαλόνια, κάνοντας τον μάλιστα και ..κουμπάρο. και πριν …στεγνώσει το μελάνι, έρχεται η επιβεβαίωση δια στόματος της κόρης του .

Σε μια "τραγωδία ελληνικού τύπου" θα οδηγήσει η πολιτική των κατεστημένων κομμάτων στη Γαλλία, δήλωσε σήμερα η ηγέτης της γαλλικής ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν.

"Πρέπει να διώξουν αυτά τα κόμματα που μας έχουν γονατίσει. Είμαι η μοναδική αντιπολίτευση στα UMPS (το κόμμα του Σαρκοζί UMP και το Σοσιαλιστικό Κόμμα του Φρανσουά Ολάντ). Αυτοί είναι υποψήφιοι της (ελληνικής) τρόικας και δεν μπορούμε να στραφούμε σε αυτούς", είπε η Λεπέν.

Η υποψήφια για την προεδρία καταφέρθηκε εναντίον της τρόικας -- του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ)--που απαιτούν από την Ελλάδα την εφαρμογή αυστηρών μέτρων λιτότητας προκειμένου να της χορηγήσουν πακέτο διάσωσης.

"Η τρόικα ενώνει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Κεντρική Τράπεζα και το ΔΝΤ κατά του λαού. Στο όνομα του ενιαίου νομίσματος ρίχνει στο δρόμο τους Έλληνες. Νομίζετε ότι θα ξεχάσει το Παρίσι; Όχι. Βρίσκεται στο δρόμο της".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...