Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Καρατζαφέρνει με ταχείς ρυθμούς ο ΣΑΜΑΡΑΣ


Μια απίστευτη εισήγηση έχει δεχτεί τα τελευταία 24ωρα ο Σαμαράς από στελέχη του κόμματός του που μάλιστα βρίσκονται μέσα στα κεντρικά γραφεία της λεωφόρου Συγγρού.

Σύμφωνα με την εισήγηση αυτή έχει προταθεί στον κ. Σαμαρά να... μετακομίσει από το υπόλοιπο Αττικής στην εκλογική περιφέρεια της Α' Αθήνας τον Μάκη Βορίδη αφού πλέον ο υπουργός Μεταφορών ανήκει στη ΝΔ προκειμένου να αντιμετωπιστεί η δυναμική της Χρυσής Αυγής. Υποστηρίζουν λοιπόν τα «γαλάζια» στελέχη ότι ο κ. Βορίδης είναι ο μοναδικός που μπορεί να σταματήσει τον... ανήφορο των ποσοστών των Χρυσαυγιτών τα οποία ξεπερνούν, στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια, ακόμη και το 5% αλλά τα οποία κατά κύριο λόγο προέρχονται από διαρροές από τον ΛΑΟΣ.

Μόλις ο Καρατζαφερης το έμαθε, αποφάσισε να διοργανώσει πολιτική συγκέντρωση σε πολυχώρο στο Μαρκόπουλο το βράδυ της ερχόμενης Παρασκευής με μοναδικό στόχο να επιτεθεί στον μέχρι πρότινος βουλευτή του αλλά και να προσπαθήσει να πείσει τους εναπομείναντες οπαδούς του ότι ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός έχει, ακόμη, ρεύμα, παρά τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι ο ΛΑΟΣ βρίσκεται πολύ κοντά στο όριο του 3% και άρα και στην είσοδό του στη Βουλή.

Από την πλευρά του ο Μητσομάκης Βορίδης τηρεί σιγή ιχθύος σε ό,τι αφορά τις αντιδράσεις τόσο του ίδιου του Καρατζαφερη όσο και των τυχόν στελεχών που του έχουν μείνει, ακόμη, πιστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...