Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Και γαμώ την …διαπραγμάτευση σας.

Ρε καριοληδες θα μας κάνετε να ξεχάσουμε και τα λίγα ελληνικά που ξέρουμε. Άλλο υπακοή και υποτέλεια, και άλλο διαπραγμάτευση. γιατί τα μπερδέψατε; Για να διαπραγματευτείς πρέπει να έχεις προτάσεις , και θέση . Εσείς δεν έχετε κανένα από αυτά. Τι διαπραγματεύεστε ; την υπακοή σας, η την δουλικότητα σας ; Ένα μάτσο προδότες είσαστε ,και βαμπίρ που τρέφεστε με το αίμα των αφελών ψηφοφόρων σας. .

Όπως μεταδίδει το Reuters «Η Ελλάδα δεν έχει κανένα περιθώριο διαπραγμάτευσης», δήλωσε κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου με τη γερμανίδα καγκελάριο, Άγκελα Μέρκελ, ο Γάλλος πρόεδρος, Νικολά Σαρκοζί. Σήμερα ο εκπρόσωπος της Κονομισιόν, Αμαντέου Αλταφάζ είπε ότι η Ελλάδα έχει υπερβεί τα όρια.

Οι κόπανοι της προδοτονουδούλας λένε στους χαχόλους ότι… είναι η πρώτη φορά που έγινε διαπραγμάτευση.

Ο Βενιζέλος είπε «Μετά από δώδεκα ώρες συνεχούς και σκληρής διαπραγμάτευσης με την τρόικα για το νέο πρόγραμμα, μπορώ να σας πω ότι έχουμε λύσει αρκετά ζητήματα. Υπάρχουν όμως ανοικτά κρίσιμα θέματα που αφορούν το μέλλον της χώρας και τον ελληνικό λαό.

Ο δε κ. Καψής ότι "το PSI στα βασικά του στοιχεία είναι έτοιμο", αλλά, όπως πρόσθεσε, για να ολοκληρωθεί η συμφωνία, πρέπει να υπάρξει συμφωνία και για το οικονομικό πρόγραμμα. Η διαπραγμάτευση που γίνεται επ΄ αυτού με την τρόικα είναι "στο τελικό στάδιο" και μέσα στην ημέρα "θα πρέπει να καταλήξουμε σε μια σειρά από εναλλακτικές προτάσεις. Λίγες ώρες απομένουν για τις οριστικές αποφάσεις. Η διαπραγμάτευση τρόικας – κυβέρνησης για PSI, δανειακή σύμβαση και νέο οικονομικό πρόγραμμα 2012-2015 που περιλαμβάνει και νέα δυσβάσταχτα μέτρα, κρέμεται σε μια κλωστή.


1 σχόλιο:

filip είπε...

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ;;;;;;;;
Πόλύ λίγο απέχουμε στους μισθούς και συντάξεις καθώς και στην πρόνια απο Βουλγαρία Ινδία κ.λ.π.
Τα σπίτια μας και ότι αγοράσαμε με θυσίες και στερήσεις τα έχουν βάλει ενέχυρο.
Αυτοι πληρλωνονται αδρά ,δεν έχουν χασει ούτε ευρώ , αντιθέτως φτειάχτικαν για τρεις γενιές.
Δεν έχουν να μας πάρουν τίποτα πια. Μας στράγγισαν!!!!!!!!
... ΧΑΜΕΝΗ ΓΙΑ ΧΑΜΕΝΟΙ .
Η οργή μας ας τους πνίξει.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...