Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Ξυπνάτε ρε ζώα. Άρχισαν το ξεπούλημα. Πρώτοι αγοραστές ; Εβραιομασώνοι.


Τον Οκτώβριο του 1995 ο Lord Jacob Rothschild's δήλωνε από τη βεράντα του εξοχικού του στη Κέρκυρα. "One of the most spectacular marine views in the world". Σήμερα βγαίνει στο σφυρί το γειτονικό «γεωτεμάχιο» «περίπου 490 στρέμματα και περισσότερο από το ήμισυ να αποτελεί ιδιωτική δασική έκταση, ενώ σε αυτό υπάρχει και μία μικρή φυσική λίμνη. Η αξιοποιήσιμη έκταση εκτιμάται σε περίπου 178.000 τ.μ. Το ακίνητο έχει μια ακτογραμμή μήκους περίπου 725μ.». Το «Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου» με τα «εκλεκτά» του μέλη (Έλληνες και Τροικανούς) βγάζει στο σφυρί ένα από τα χιλιάδες φιλέτα που υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα. Μόνο στην Ελλάδα και πουθενά αλλού όπως το δηλώνουν άλλωστε οι ξένοι.

Κάτσε μαλάκα Έλληνα και φάε την προπαγάνδα από τα ελληνικά media. Κάτσε μαλάκα Έλληνα να ξεπουλήσουν τον ελληνικό παράδεισο μπας και βρεις καμιά δουλίτσα ως κηπουρός. Κάτσε μαλάκα Έλληνα να σε σώσουν τα λαμόγια. Κάτσε μαλάκα Έλληνα να σε πηδήξουν και να το ευχαριστηθείς !!!

Υ.Γ. When Barba(Barbara Rothschild) arrived on Corfu for one of his many inspections, he found that the masons had begun to build one of the walls and that the work was impeccable. Too impeccable. "I had to ask them to tear it down," he says. "I told them that I admired their work but that it was too uniform. The stone had to be irregular, rought-hewn--a word, natural."

Την κατασκευή της έπαυλης Rothschild τότε, είχε αναλάβει η "Στοά της Κέρκυρας" όπως δηλώνει η ίδια η Βαρβάρα.

Πηγή

1 σχόλιο:

manigr.blogspot.com είπε...

Αυτά,μπορούν να τα ανατρέψουν οι μόνιμοι κάτοικοι με την ανάλογη οργάνωση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...