Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Θα κλάψουν …μανούλες στην ΚΡΗΤΗ ;


Πολύ κοντά στην εξάρθρωση της αποκαλούμενης "Καμόρα της Κρήτης" βρίσκονται οι διωκτικές Αρχές. Στη διάθεση τους βρίσκεται λίστα με... συγκεκριμένα ονόματα που φέρονται να εμπλέκονται σε κυκλώματα τοκογλυφίας στην μεγαλόνησο.

Το περίφημο "βαλιτσάκι" της ΕΥΠ δουλεύει ασταμάτητα και ήδη έχουν καταγραφεί συνομιλίες ιδιαιτέρως αποκαλυπτικές σε σχέση με τη δράση τους. Στον "πυρήνα" της παρακολούθησης βρίσκονται άτομα μετά από καταγγελίες που έφθασαν στην Αθήνα, που χαρακτηρίζονται ως "ηγετικές μορφές" ομάδων που δρουν στο νησί και είναι εκείνοι που κατευθύνουν τα "πρωτοπαλίκαρα" τους σε βάρος των θυμάτων τους. Στις καταγγελίες αυτές στοχοποιούνται συγκεκριμένα πρόσωπα κυρίως από το Ηράκλειο και το Ρέθυμνο για εμπλοκή τους σε υποθέσεις εκβιασμών και τοκογλυφίας σε βάρος επιχειρηματιών και όχι μόνο.

Σε ορισμένες περιπτώσεις το περιεχόμενο των καταγγελιών είναι απίστευτο με τους παθόντες να περιγράφουν τον εφιάλτη που ζουν που έχει να κάνει από τον ψυχολογικό πόλεμο μέχρι ξυλοδαρμούς, απειλές σε βάρος των οικογενειών τους και προειδοποιητικές βομβιστικές επιθέσεις. Στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται δεν αποκλείεται να ανοίξουν και οι φάκελοι αυτοκτονιών επιχειρηματιών στην Κρήτη, οι οποίοι έδωσαν τέλος στη ζωή τους, "παγιδευμένοι" στα δίχτυα της τοκογλυφικής δράσης των εμπλεκομένων.

Δεν πιστεύουμε ότι θα τους πιάσουν διότι είναι γνωστό στην πιάτσα, ότι εμπλέκονται μεγαλοξενοδοχοι ,μεγαλοκαταστηματαρχες, Υπάλληλοι τραπεζών, και όλο το κακό συναπάντημα της Κρήτης. Για αυτό την λένε και …ΚΑΜΜΟΡΑ.

Νέα ρεπορτάζ ξένων ΜΜΕ για τις αυτοκτονίες ...στην Κρήτη

Πρωταθλήτρια στις αυτοκτονίες η Κρήτη

106 καταγεγραμμένες περιπτώσεις αυτοκτονιών στη Κρήτη

Κυκλώματα τοκογλύφων πίσω από τις αυτοκτονίες στην Κρήτη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ?ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑς ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...