Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Η καλύτερη θεατρική ατάκα του Αιώνα από τον…. Καρατζαφέρη « Δεν εκχωρώ την αξιοπρέπειά μου».


Δεν θα πάω στο Μαξίμου "εάν δεν αποχωρήσουν οι «μουσαφίρηδες»", εννοώντας τους εκπροσώπους της τρόικα.

Αναφερόμενος στο ρόλο του κόμματός του είπε: «Δεν είμαστε εμείς αυτοί που δημιούργησαν το πρόβλημα. Δεν είμαστε εμείς αυτοί που έριξαν την χώρα στον Καιάδα .Απλά εμείς συμφωνήσαμε με τα ….ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2012 – 2015 που μπορείτε να δείτε εδώ πόσο … «ωφέλημα» είναι για την χώρα.

Είμαστε όμως αυτοί που ήρθαν εθελοντές για να σώσουν την πατρίδα. Ως πολιτικός χορευτής που είμαι, μπορώ να κάνω, ακόμη και πιρουέτα με πενταπλό άξελ ,τετραπλό λουπ με διπλό σάλτο, στο..κενό, χωρίς …αλεξίπτωτο. Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να σώσουμε την χώρα. Δεν θα υποστείλουμε την σημαία». Είμαι αποφασισμένος να πάω στην Αγία Λαύρα, να ξεκρεμάσω το Λάβαρο, και αφού μαζέψω μερικά παληκάρια,(π.χ Καραμπέρης),να αρχίσω την επανάσταση του 2012.

«Όπως δεν υπέγραψα την πρώτη φορά, έτσι δεν θα υπογράψω και τώρα». Υπάρχει η στήριξή μας στον πρωθυπουργό. Υπάρχει η απόφαση που πήραμε στο Κοινοβούλιο. Η Ελλάδα έχει θεσμούς και τους σέβεται. « Δεν εκχωρώ την αξιοπρέπειά μου». «Τελεσίγραφα του τύπου "ή το παίρνεις ή δεν σας δίνουμε τα χρήματα" δεν θα δεχθώ», διότι έχω και τον …Καραμπερη που μπορεί να μας δανείσει με χαμηλό επιτόκιο.

Μετά την κοπή της πίτας χθες προσέφερε στον τυχερό που βρήκε το «φλουρί», μια συλλογή της δραχμής, " λέγοντας ….για να......θυμόμαστε πόσο καλά είμαστε, και σε τι περιπέτειες μας έβαλαν οι εκλεκτοί πλέον πασοκικοί φίλοι και συνεργάτες μου , με το ευρώ",

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κανα δανειο και για μας? κανε κατι βρε ιχνος απο οτι φαινεται εχεις κονε με σαλονικα μερια.

Ανώνυμος είπε...

το μεσοπροθεσμο δεν το ψηφισε ο ΛΑ.Ο.Σ .Παραπληροφορεις.Ουτε το πρωτο μνημονιο.Μια ειναι η υπογραφη του παπακωσταντινου.

Ixnos είπε...

Δεν γράφουμε οτι το...ψήφισε αλλά το οτι συμφωνεί .Για διάβασε καλά.Το πρώτο μνημόνιο το ψήφισε .Μάλλον ξεχνάς ευκολα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...