Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Δείτε τώρα τι γίνεται στο Σύνταγμα. Πάμε για ..εκλογές;

Watch live streaming video from stopcarteltvgr at livestream.com

Φαίνεται πως η νύχτα είναι μεγάλη στο Μέγαρο Μαξίμου! Πριν από λίγο πέρασαν τις πύλες του τα υψηλόβαθμα στελέχη του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF) Τσαρλς Νταλάρα και Ζαν Λεμιέρ, οι οποίοι βρίσκονται στην Αθήνα για την οριστικοποίηση της συμφωνίας αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, του αποκαλούμενου PSI.

O Καρατζαφερης είναι έτοιμος να ..πηδήξει από το …τραίνο.

Διάλειμμα διάρκειας δέκα λεπτών έκαναν οι πολιτικοί αρχηγοί και ο πρωθυπουργός, αφού οι συζητήσεις είναι ιδιαίτερα εξοντωτικές και αγωνιώδεις. γεγονός που καθιστά απαραίτητη μια μικρή διακοπή.... Σαμαράς, Καρατζαφέρης και Παπανδρέου βρήκαν την ευκαιρία να μιλήσουν τηλεφωνικά με τους συνεργάτες τους για τα όσα λέγονται στο Μαξίμου, ενώ ο Λουκάς Παπαδήμος κουβέντιαζε με ανθρώπους του γραφείου του.

Υπάρχει περίπτωση να πάμε για εκλογές και μάλιστα η προκήρυξή τους να γίνει αύριο; Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, αφού πριν από λίγο, ο Μιχάλης Καρχιμάκης... σύμφωνα με το kafeneio-gr, τηλεφώνησε στα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠαΣοΚ να είναι έτοιμα για συνεδρίαση ανά πάσα στιγμή. Έχουν περάσει ήδη τρεις ώρες, και οι πολιτικοί αρχηγοί ακόμη συνεδριάζουν, επισημαίνει το kafeneio-gr, και όλα δείχνουν ότι οδηγούνται σε αδιέξοδο οι συζητήσεις!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...