Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Αφού οι πουτανίτσες στο τέλος θα συμφωνήσουν, τι κάνουν τις …δύσκολες;

Ο Παπανδρέου θα ζητήσει τη γνώμη και των υπολοίπων της οργάνωσης του...για τις επόμενες κινήσεις του και καλεί έκτακτο Πολιτικό Συμβούλιο για απόψε. στις 9:30 με διευρυμένη σύνθεση δηλαδή θα συμμετέχουν και Υπουργοί,

ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε. "Μας ζητούν περισσότερη ύφεση στη χώρα μας. Προσπαθώ να το αποτρέψω. Αύριο θα..... επαναληφθεί η συνάντηση, και …"Δεν θα συμβάλλω στην έκρηξη της επανάστασης από εξαθλίωση που εν συνεχεία θα κατακάψει όλη την Ευρώπη..." Αυτό δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης.

Ο δοτός και αντισυνταγματικός Πρωθυπουργός και οι ΔΗΘΕΝ πολιτικοί αρχηγοί συμφώνησαν σε θέματα της πλάκας που έτσι και αλλιώς έχουν δρομολογηθεί, όπως ….

1) Τη λήψη μέτρων εντός του 2012 για τον περιορισμό των δημόσιων δαπανών κατά 1,5% του ΑΕΠ.

2) Την εξασφάλιση της βιωσιμότητας των επικουρικών συνταξιοδοτικών ταμείων.

3) Την αντιμετώπιση του ελλείμματος ανταγωνιστικότητας με τη λήψη μέτρων που περιλαμβάνουν ρυθμίσεις σε διάφορους τομείς, όπως η μείωση του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους, με στόχο την ενίσχυση της απασχόλησης και της οικονομικής δραστηριότητας.

4) Την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με συνδυασμό μέσων που διασφαλίζουν την προαγωγή του δημόσιου συμφέροντος και την επιχειρηματική αυτονομία τους.

και διαφωνούν προσωρινά από τον φόβο του ξυλοδαρμού τους, σε ότι αφορά τα εργασιακά αλλά και τους μισθούς του ιδιωτικού τομέα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...