Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Ο γαμημένος έχει απλώς… πρόβλημα στην γενοκτονία που ετοιμάζουν


Άμεση λένε ήταν η αντίδραση του ανεκδιήγητου Σαμαρά για την δημιουργία Ταμείου στο οποίο θα βρίσκονται δεσμευμένα τα χρήματα των δανειστών, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι θα πηγαίνουν στην αποπληρωμή του χρέους, διότι « Θα αποτελούσε έμμεση εποπτεία της Γερμανίας στην Ελλάδα » λέγοντας « έχω πρόβλημα με αυτό».

Ξέρεται τι είναι αυτό που ο μαλάκας έχει απλώς… πρόβλημα;

Πρόκειται κυριολεκτικά για αρπαγή της ελληνικής περιουσίας και του ξεπουλήματος, η δημιουργία «ειδικού λογαριασμού εκτός Ελλάδας, ως εγγύηση των τόκων του δανείου», όπου θα μπαίνουν τα έσοδα του ελληνικού κράτους και από τον οποίο «θα εξυπηρετείται το χρέος»... Φυσικά αυτό υπάρχει ήδη (με έναν τρόπο), με το ειδικό ταμείο αποκρατικοποιήσεων, τα έσοδα του οποίου εξυπηρετούν το χρέος και είναι τα έσοδα από τα λαχεία, τα κέρδη του ΟΠΑΠ, τα έσοδα των λιμανιών κλπ. Τα έσοδα του κράτους και των πρώην ΔΕΚΟ, τα οποία καταπίνει η μαύρη τρύπα της εταιρίας ξεπουλήματος.

Απλά τα έσοδα είναι ακόμα μικρά, αφού δεν ξεκίνησε το ξεπούλημα. Το σχέδιο είναι τύπου «Τρόϊχαντ» (ήταν η εταιρία ξεπουλήματος όλης της κρατικής περιουσίας της πρώην Ανατολικής Γερμανίας, μετά τη «συγχώνευση» των δύο Γερμανιών), και με αυτό ζητούν τη μεταφορά των πόρων του ταμείου και τον έλεγχό του, σε ειδικό λογαριασμό στο Λουξεμβούργο. Θέλουν κάτι παραπάνω και γι αυτό επανέρχονται. Δηλαδή, όλα τα έσοδα του ελληνικού κράτους από μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, τζόγο, μερίσματα και έσοδα από την εκμετάλλευση των ελληνικών δημοσίων εταιριών ή τα έσοδα από ιδιωτικοποιήσεις, πετρελαίων, θα φυγαδεύονται εκτός Ελλάδος και η ελληνική κυβέρνηση δεν θα μπορεί να τα αγγίξει, δεν θα έχει καν πρόσβαση σε αυτά... και είναι μέσα στα τμήματα του σχεδίου της νέας δανειακής σύμβασης που αποκάλυψαν οι FT και παρουσιάσαμε, καθώς οι ΜΕΡΚΟΖΙ δήλωσαν εν χορώ, ότι αν δεν υπογράψει η ελληνική κυβέρνηση τις δεσμεύσεις δεν πρόκειται να δοθεί δεύτερο δάνειο. Πρόκειται για κυριολεκτικά για «Σχέδιο Γενοκτονίας» και ο πρόστυχος ΣΑΜΑΡΑΣ λέει απλώς ότι έχει…. Πρόβλημα στο να αποκτήσουν τον έλεγχο και την απόλυτη διαχείριση των εσόδων, από την περιουσία του ελληνικού λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...