Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Τι σχέση μπορεί να έχει ένας φαρμακοτρίφτης με τις συγκοινωνίες ; ότι οι βούρτσες με τις π@ύτσες.

Αέρας αναξιοκρατίας συνεχίζει να φυσά στο Υπ. Υποδομών καθώς ο Μάκης Βορίδης βολεύει ανεξέλεγκτα σε θέσεις ευθύνης τους ..δικούς του ανθρώπους. Στις 24 Φεβρουαρίου, επέλεξε να διορίσει στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΤΑΣΥ ΑΕ ( για όσους δεν ξέρουν πρόκειται για την εταιρεία που περιλαμβάνονται ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος Αθηνών Πειραιώς (Η.Σ.Α.Π), η Αττικό Μετρό Εταιρεία Λειτουργίας (Α.Μ.Ε.Λ), και η ΤΡΑΜ Α.Ε.), ένα δημοφιλές για τον καφέ του......στέλεχος του ΛΑΟΣ, τον Μπάμπη Καραθάνο Ξέρεται τον προστάτη των …βορειοηπειρωτών ο οποίος ήταν υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ. Β' Αθηνών(2004,2007), υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΛΑ.Ο.Σ (2009), υποψήφιος Βουλευτής ΛΑ.Ο.Σ Β' Αθηνών(2009), μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Βορ.Τομέα Περιφερειακής Αττικής με τον Συνδυασμό ΛΑ.Ο.Σ (2010) και περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής (2011-2014) και …καφετζής στο κόμμα. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε κι από το σχετικό ΦΕΚ, ο κ. Καραθάνος είναι φαρμακοποιός αλλά παρ' όλα αυτά ο κ. Βορίδης τον θεωρεί ικανό να συμμετέχει στη λήψη αποφάσεων της ΣΤΑΣΥ ΑΕ, του φορέα που συντονίζει τη λειτουργία των ΜΜΜ της Αθήνας!

Τώρα τι σχέση μπορεί να έχει ένας φαρμακοτρίφτης με τις συγκοινωνίες ; ότι οι βούρτσες με τις πούτσες.

Την απόφαση διορισμού υπόγραψε δίχως ενδοιασμούς κι ο…. Ευάγγελος Βενιζέλος.

Μετά από το βόλεμα του από τον Βορίδη στον οργανισμό ο Πατριώτης ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ κατά την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑΟΣ υπέβαλε την παραίτησή του από το κόμμα . Το γεγονός αυτό δημιούργησε ένταση και σκηνές απείρου κάλλους. Μιλώντας από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής όπου απουσίαζαν επιδεικτικά και οι Πλεύρης --Κιλτίδης, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. και το κόμμα για την μεγάλη συμβολή τους στην …πολιτικοοικονομική …τακτοποίηση του, δήλωσε ότι διαφωνεί κάθετα με την τρέχουσα πολιτική του κόμματος, και ότι βρίσκεται πιο κοντά στις απόψεις των Βορίδη – Γεωργιάδη.

Επίσης κατά την διάρκεια της ομιλίας του δέχθηκε σφοδρή επίθεση από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και ειδικότερα από την σύζυγο του ετεροθαλούς αδελφού του Ανδρέα Παπανδρέου, Μαρία Σόκαλη – Παπανδρέου, η οποία επανειλημμένως τον αποκαλούσε προδότη, και ο Καραθάνος, απαντώντας της είπε:
«Για να μην κοροϊδευόμαστε, όταν εγώ αγωνιζόμουν για τα δικαιώματα των Βορειοηπειρωτών, εσύ έπαιζες σε πορνό.»

Ε όχι ρε Καραθάνο όταν έπαιζε σε πορνό η καρακάξα, εσύ ήσουν… αγέννητος.

Αλλοίμονο το χρήμα και την καρέκλα ουδείς μίσησε.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ο καραθανος εχει παρελθον.ο μακαριστος Κονιτσης Σεβαστιανος πραγματικος ποιμενας και ιεραρχης τον απεπεμψε απο κοντα του. γιατι αραγε?θα επανελθουμε επι του θεματος με αποδειξεις.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...