Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Δώσε ..θάρρος στον χωριάτη να σ΄ανεβει στο κρεβάτι.


Εμείς ένα δεν έχουμε καταλάβει .Γιατί συνεχίζουν οι Έλληνες να πληρώνουν σε ένα κράτος που έχει έναν παράτυπο αντισυνταγματικό παράνομο και ξεπουλημένο, που κάνει χρέη πρωθυπουργού. Δεν καταλαβαίνουν ότι όλα όσα πράττουν νομοθετούν και αποφασίζουν είναι παράνομα βάσει του ελληνικού συντάγματος που όσο και να θέλουν να το αγνοούν …υπάρχει. Με το να πηγαίνουν τροχάδην να τα ακουμπούν με κάθε νέα ληστρική απόφαση τους, αναγνωρίζουν την αντισυνταγματική υπόσταση τους. Ας βγάλουν τον σκασμό, και τον Ιούνιο που θα έρθει το 380 μηνιάτικο, ίσως ….νευριάσουν.

Απέφυγε να προσδιορίσει τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών λένε ο ….πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος. Μα τον περνάτε για τόσο ηλίθιο ; Είναι σε μια δοτή θέση και καθορίζει το ξεπούλημα της χώρας στους φίλους του, και θα την αφήσει αμαχητί;

Σε συνέντευξη τύπου μετά το πέρας των εργασιών της Συνόδου Κορυφής περιορίστηκε να αναφέρει πως μετά την ολοκλήρωση του έργου της κυβέρνησης θα διεξαχθούν εκλογές, οι οποίες πάντως μετατίθενται συνεχώς επ αόριστον. Πάντως σίγουρα, μην ελπίζεται πριν το φθινόπωρο.

Σχετικά την τοποθέτηση Επιτρόπου στην Ελλάδα, είπε δεν πως δεν είναι αποδεκτή. Ωστόσο παραδέχθηκε ότι, η ενισχύεται η παρουσία της τρόικα με επιτρόπους βαπτισμένους με άλλο όνομα τεχνικούς σύμβουλους κ.α. λέγοντας μάλιστα πως τη ζήτησε η κυβέρνηση.

και προανήγγειλε νέες θυσίες για τον ελληνικό λαό, τις οποίες χαρακτήρισε «βραχυπρόθεσμες», καθώς όπως είπε, έχουμε «πολλή δουλειά μπροστά μας», ειδικά τον Ιούνιο που θα έρθει η τελειωτική σφαλιάρα. Τότε θα κλάψουν ..μανούλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...