Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Ρε παλιομαλακισμένα ο παπαδήμιος φασισμός είναι o ποιο επικίνδυνος .


Αντί να σπάσουν τα γραφεία αυτών που μας κατάντησαν επαίτες, πάνε και σπάνε της κάθε χρυσής αυγής καθώς και καταστημάτων που δεν φταίνε σε τίποτα. . Αυτό και μόνο δείχνει ποιους υπηρετούν τα κολόπαιδα. Γιατι ρε γαμημένα παιδιά δεν πάτε στα σπίτια των προδοτών που μας έχουν πηδήξει χωρίς σάλιο;

Στόχος αντιεξουσιαστών έγιναν τα γραφεία της «Χρυσής Αυγής» στην Πάτρα. Συγκεκριμένα στις 13.30 ομάδα 50 ατόμων αντιεξουσιαστών προχώρησε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας...έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Γερμανού με την Αγίου Δημητρίου.

Οι συγκεντρωμένοι που φορούσαν κράνη και είχαν καδρόνια στη συνέχεια εισέβαλαν στο κτίριο όπου έσπασαν έπιπλα και τζάμια και έγραψαν συνθήματα ενάντια στο φασισμό. Επί τόπου έφτασε αστυνομική δύναμη η οποία για προληπτικούς λόγους διέκοψε την κυκλοφορία, ενώ τους ακολούθησε και διακριτικά πιο πίσω μέχρι και το πρώην Παράρτημα της οδού Κορίνθου έτσι ώστε να μην δημιουργηθεί τίποτα περισσότερο... Λίγη ώρα αργότερα σύμφωνα με πληροφορίες έγιναν και προσαγωγές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...