Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Πιέζουν ανίερα και βρώμικα τον ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ,με φήμες-διαδόσεις, οι πρώην βουλευτές του.


Όταν βουλιάζει το καράβι, τα πρώτα που τρέχουν να σωθούν, είναι τα… ποντίκια.
Απόψε το διαδίκτυο και τα εντεταλμένα Μ.Μ.Ε έχουν εξαπολύσει μια άνευ προηγουμένου ανθρωποφαγία κατά του Καρατζαφέρη. Εμείς ξεκαθαρίζουμε ότι δεν τον γουστάρουμε για πολλά που έχει κάνει, αλλά το να παίζει παιχνίδια μια αργυρώνητη  και ΑΚΡΩΣ ΙΔΙΟΤΕΛΗΣ πολιτική συμμορία καθοδηγούμενη από τον ακραία αποτυχημένο Σαμαρά που καλεί τους πάντες να αγωνιστούν για την… σωτηρία του, και για να ασκηθεί ψυχολογική πίεση και παραπληροφόρηση των όποιων εναπομεινάντων ψηφοφόρων ενός κόμματος, εφόσον το πληροφορηθούμε, δεν είναι μέσα στην ηθική μας ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΜΕ.
Τα όσα γράφουν λοιπόν περί επιστροφής ,συμφωνίας παζαριών και λοιπών γραφικών διαπιστώσεων η …διασταυρωμένων πληροφοριών είναι στην κυριολεξία αποκυήματα επιστημονικής φαντασίας μιας κάστας που νομίζουν ότι μπορούν να επηρεάσουν με αυτόν τον τρόπο καταστάσεις.
Η όλη ιστορία μάλλον ξεκινά από τους πρώην βουλευτές του που μετά την αποτυχία εισόδου στην βουλή, δεν έχουν την σιγουριά της εκλογής τους στις νέες εκλογές , και μέσω καναλιών σπέρνουν τις δήθεν οφ δη ρεκορντ πληροφορίες περί συμφωνίας – προσχώρησης , νομίζοντας πως με αυτόν τον τρόπο θα πιέσουν τον Καρατζαφέρη να προσχωρήσει στην Ν.Δ για να είναι η αφεντιά τους στην νέα βουλή , η ότι  κάνουν εκδούλευση στον …Σαμαρά για μελλοντική… χρήση .
Εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά την νοοτροπία του Καρατζαφέρη και όταν λέει … «Μόνος μου έχτισα το κόμμα και μόνος μου θα το ξαναχτίσω», Δηλαδή …θα ξεκινήσω ακόμα και μόνος μου, από την αρχή το μαγαζί….. το εννοεί.
 Ίσως αυτό να είναι που φοβίζει η δεν βολεύει μερικούς, που απλώς… χειροκροτούσαν από τις …καρέκλες τους, σε όλες τις λάθος αποφάσεις που πήρε.      .
Οπότε… άνθρακες ο θησαυρός.
Το parapolitika.gr το πήγε και παραπέρα και έβαλε και ..ημέρα. Γράφει λοιπόν πως  μεταφέρει την πληροφορία πως ο Γιώργος Καρατζαφέρης θα πει το μεγάλο ναι και θα συνταχθεί με το μεγάλο μέτωπο της κεντροδεξιάς που είναι ήδη υπό διαμόρφωση και σκοπό θα έχει όχι μόνο να αναχαιτίσει την άνοδο του Τσίπρα, αλλά και την σταθερή και ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Μάλιστα αυτό είναι πιθανόν να το κάνει μέχρι την Παρασκευή που έρχεται, δείχνοντας το υψηλό αίσθημα ευθύνης που τον χαρακτηρίζει ως πολιτικό άνδρα, αλλά και ένα ακόμα στοιχείο. Πως είναι γέννημα-θρέμμα αυτής της παράταξης, αφού έχει κολλήσει πολλά ένσημα όχι μόνο ως πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, αλλά και ως υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στις γειτονιές της Β' Αθήνας, με μεγάλη αποδοχή από τον κόσμο της ΝΔ.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Eγώ προτείνω στην καλαματιανή μαφία να βάλει τον Καραμπέρη να του μιλήσει, που του οφείλει ο Καρατζαφέρης και κάτι δανεικά...
Εν ανάγκη -αν το παίζει σκληρό αντράκι σαν τον Τσίπρα προς τον Γερμανό ανάπηρο υπουργό με το καροτσάκι- τον πάνε και οι δυο (Σαμαράς και Καραμπέρης) πάνω στον Χορτιάτη, ανοίγουν ένα λάκκο, τον θάβουν ζωντανό με χώμα μέχρι το λαιμό και του δίνουν ένα κινητό να μιλήσει με τον Μπαμίχα, ότι διατάζει την προσχωμάτωση -εεε συγνώμην, την "προσχώρηση" ήθελα να πω- όλων των λαοσιτών στο κόμμα του μπιντεμπέργκερ εκ Καλαμάτας.
Εναλλακτικά ("Plan B" που λένε -ξέρουν αυτοί από τέτοια), αν πάλι ο γιος του σανοπώλη ΔΕΝ το δεχτεί, τον ξεθάβουν, κρεμάνε τον Καρατζαφέρη και τους δύο πλεύρηδες που του έχουν απομείνει στο τηλεκόμμα (πατέρα-γιο) ανάποδα, δεμένους στα πόδια με ένα κοινό σχοινί από ένα μπαλκόνι, του κατεβάζουν εκεί με ένα σπάγγο το κινητό στο χέρι για να μιλήσει με την κυρία Βίνυ (στο κομμωτήριό της) και με τον Γιαννάκη (την ώρα που μιλάει με τον Αλέφαντο στο Τηλεάστυ αναλύοντας τις φάσεις του Ολυμπιακού).
Σίγουρα το φίλτρο του πατέρα και (πιστού) συζύγου θα υπερισχύσει της στείρας άρνησης...
Βλέπετε, πάντα υπάρχουν "λύσεις" για την προσχωμάτωση του ΛΑΟΣ -εεεε συγγνώμην την "προσχώρηση" ήθελα να πω!- σε ένα κόμμα με "αμετακίνητες αρχές" και "ηθικές αξίες", σαν την Νέα Δημοκρατία του κυρίου Σαμαρά.
"ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ, ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ"!

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί τα διάφορα παιχνίδια, τα
ανίερα όπως λέτε, να είναι σε πλήρη
εξέλιξη, όμως αυτή είναι η Πολιτική
στην Ελλάδα. Με τέτοιους όρους
γίνεται. Και ο Καρατζαφέρης , που
έγινε ξαφνικά προστατευόμενος του
μπλόγκ σας , τέτοια παιχνίδια
παίζει και αυτός αφού αρνείται να
πει καθαρά και σταράτα ότι είναι
εναντίον της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ διότι
περιμένει μπάς και μπεί στη βουλή
και σώσει πάλι την Ελλάδα μαζύ με
τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο, άντε
και με τον Κουβέλη. Αν ιχνος έχεις
αντίρηση σε αυτά που γράφουμε ,
γράψε την να την μάθουμε. Αν πάλι
συμφωνείς μαζί μας, γράψε κάτι γιά
να καταλάβει ο κόσμος γιατί το
γύρισες Καρατζαφερικός .

Ixnos είπε...

Tο να θέλεις να κολλήσεις την ταμπέλα του καρατζαφερικου επειδή πήραμε θέση σε κάτι που ηθικά μας ενοχλούσε, δεν είναι και ότι καλύτερο. Ας καταλάβετε έστω για τελευταία φορά γιατί καταντά κουραστικό πως ούτε είμαστε και ούτε πρόκειται να γίνουμε διότι το ΛΑΟΣ θεωρούμε πως είναι ότι ποιο σάπιο υπάρχει . Εμείς ανήκουμε μετά τα όσα έχουμε δει και ζήσει, στον χώρο της υπερπολιτικης. Τελεία και παύλα .Να πάνε να γαμηθούν όλοι οι υπάρχοντες έλληνες πολιτικοί, και όταν λέμε όλοι εννοούμε όλοι διότι είναι σάπιοι μέχρι το κόκκαλο. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το μαγαζάκι τους, και οι ..πελάτες.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...