Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Καλά αυτοί του ΛΑΟΣ ακόμα είναι…. στην …κοσμάρα τους;




Ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά η ομιλία του Γιώργου Καρατζαφέρη στη Θεσσαλονίκη. Στο.. Porto Palace του Λιακουνάκου ενώπιων 700 παρατρεχάμενων από την… μισή Ελλάδα,  με ….τύμπανα  ελληνικές σημαίες, και σημαίες του ΛΑ.ΟΣ
Ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ. ανέβηκε στο βήμα ενώ οι παρατρεχάμενοι φώναζαν το σύνθημα "Σεισμός, σεισμός, ο Γιώργος ο Πρωθυπουργός" και "Χέρι χέρι με τον Καρατζαφέρη".
Ο  Καρατζαφέρης απάντησε λέγοντας "Να σταματήσουν, γιατί κάποιοι πληγώνονται. Αλλά τη Δευτέρα θα είμαστε εμείς πρώτοι" και συνέχισε λέγοντας πως "αν λάβουμε υπόψη τις εργατοώρες, τότε θα ήμουν πρωθυπουργός από τώρα". Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ανάμεσα σε άλλα είπε "Είμαστε το μοναδικό κόμμα ευθύνης …απέναντι στους τοκογλύφους ... Από τη Θεσσαλονίκη, από τη Μακεδονία, στέλνουμε το μήνυμα της …ήττας ".
"Η ρήξη και η ανατροπή θα έρθει από τη Δευτέρα που δεν θα είμαι στην βουλή, Εμείς λέμε ..τώρα που μας πήρε ο κατήφορος …όχι στο ξεπούλημα του εθνικού πλούτου, της εθνικής κυριαρχίας και ζητάμε έλεγχο της λαθρομετανάστευσης. Τολμώ να πω ότι μπορώ να αλλάξω και να ανατρέψω τα δεδομένα της χώρας".

Όταν ακούστηκε το σύνθημα "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες", ο κ. Καρατζαφέρης απάντησε ότι οι άλλοι δεν έχουν τα μούτρα να το πουν αυτό,…. εκτός του συναγωνιστή μου στον αναχωματισμό …Καμμένου..



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΩΡΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΕΛΑΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ Λ/Μ. ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1%.

Η ΝΔ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ (ΔΕΝ ΦΩΝΑΞΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΩ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΦΩΝΑΞΕ ΘΑ ΑΠΕΛΑΣΩ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ ΤΟΥΣ Λ/Μ). ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18%. ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ.

ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ Χ.Α. ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΚΤΟΞΕΥΣΑΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ. ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΟΜΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

11.07 αυτοι που εφυγαν απο την νδ πηγαν στον καμμενο. στην χ.α. πηγε ενα ποσοστο 6-7%. οσο δηλαδη παιρνει η χ.α.

Ανώνυμος είπε...

τωρα το προσεξα.... τι εννοεις οτι δινεις στην χ.α. μονο 1%...?

Ανώνυμος είπε...

Η χ.α ειναι πανω απο 5% και θα φανει το βραδυ των εκλογών.

Ανώνυμος είπε...

γελοιο υποκειμενο,φοβισμενο ανθρωπακι ρε μαλακαρε το πιστευες ποτε πως θα ερχοταν η ωρα της κατρακυλας τοσο γρηγορα;και μαλιστα να σε πεταει εξω η χρυση αυγη;ρε ξεφτιλα πως τακαταφερες ετσι;ευτυχως οπλοφορεις γιατι θα σου χρειαστει για προσωπικη χρηση σε λιγες μερες.χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...