Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΠΑΠΟΥΛΙΑ …Σταμάτησε επιτέλους να παίζεις με την δημοκρατία μας.


Ο δικομματισμός μετά το “χαστούκι’ του Ελληνικού λαού στις εκλογές της 6ης Μαΐου πνέει τα λοίσθια και έχει κάνει  επιστράτευση όλων των διαχρονικών τρωκτικών για την δική του σωτηρία μια και το μέλλον πολλών στελεχών του (ηγετικών και μη) Έτσι ξανάρχισαν (με την υποστήριξη των γνωστών δημοσιοκάφρων) τους εκβιασμούς και την... παραπληροφόρηση με σκοπό να τρομοκρατήσουν για άλλη μια φορά τους Έλληνες πολίτες για την  προοπτική του “χάους” αν δεν τους επιτρέψουμε να συνεχίσουν να είναι και πάλι οι νταβατζήδες μας!
Μέχρι και ο άθλιος Χρυσοχοιδης βγήκε να μας πει πως ….το θέμα είναι ότι εάν τυχόν η Ελλάδα δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τις υποχρεώσεις της συνολικά, για το λαό αναφέρομαι στις υποχρεώσεις, τότε ο πόνος θα είναι πολύ μεγάλος. Και δε θα είναι μόνο ο πόνος, γιατί λένε κάποιοι τι έχουμε να χάσουμε. Και θέλω να απαντήσω σ’ αυτό, τι έχουμε να χάσουμε, ας πάμε στη δραχμή, τι έχουμε να χάσουμε παραπάνω απ’ ότι χάσαμε; Την ελευθερία μας λοιπόν, ότι θα κυκλοφορούν συμμορίες με καλάσνικοφ αυτοί οι οποίοι θα καταλύσουν τη δημοκρατία, τους θεσμούς, τη δικαιοσύνη, την αστυνομία και θα κυριαρχεί ο ένας πάνω στον άλλον ανάλογα με το πόσο μεγάλη είναι η συμμορία του και πόσα καλάσνικοφ έχει. Δηλαδή θα πάμε πια σε εμφύλιο πόλεμο.'
Το Σύνταγμα που ο υποτιθέμενος πρόεδρος το έχει κάνει κουρελόχαρτο λέει επακριβώς πως ο πρόεδρος της δημοκρατίας καλεί σε μία τελευταία προσπάθεια δημιουργίας κυβέρνησης, ΟΛΟΥΣ τους αρχηγούς ΜΑΖΙ για να δουν εάν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούν να συνθέσουν μία κυβέρνηση τελικά.

Οι κύριοι της Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ  τις προσεχείς ημέρες κερδίζοντας επιβιωτικο χρόνο που τους παρέχει αφειδώς ο ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ  είναι σίγουρο ότι με θεμιτά και αθέμιτα μέσα θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να μείνουν στο προσκήνιο με σκοπό να οδηγήσουν τα πράγματα εκεί που τους επιτάσσει το προσωπικό τους συμφέρον αλλά κυρίως το συμφέρον των έξωθεν αφεντικών τους τα οποία και αυτά άρχισαν να “γρυλίζουν” φοβούμενα την μετάδοση της “απειθαρχίας” του Ελληνικού λαού και σε άλλους λαούς του Ευρωπαϊκού Νότου!
Έτσι δεν φαντάζει περίεργο το ότι ο κ. Βενιζέλος βγήκε και είπε ότι το ΠΑΣΟΚ η ΝΔ και η ΔΗΜΑΡ συμφώνησαν “τάχατε” σε ένα κυβερνητικό πρόγραμμα!
Μια δήλωση που φυσικά άναψε ένα καυγά με έντονη και σκληρή φρασεολογία μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ.
Φίλες/οι οι άνθρωποι είναι τρομοκρατημένοι και αυτό τους καθιστά αδίστακτους και επικίνδυνους!
Ας είμαστε λοιπόν ιδιαίτερα προσεκτικοί τις προσεχείς ημέρες φιλτράροντας με ψυχραιμία τα όσα εκφοβιστικά και τρομακτικά λένε οι περιφερόμενοι “χέρι με χέρι” στα διάφορα τηλεοπτικά πάνελ ... εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

 


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

καλα ο υπουργος προπο τοσα χρονια ειχε τη δυνατοτητα να παταξει τις συμμοριες τωρα τις θυμηθηκε που εχουν εξοπλισμο μεραρχιας.Αμε στο διαολο εσυ και το συναφι σου και οι θολοκουλτουριαρηδες που τους μαζευαν.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...