Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Όλως… τυχαίως, πέφτει στο τραπέζι ,το όνομα του …Άγγλου…. Μαρκεζίνη


Εάν νομίζουν ότι κοροϊδεύουν κανένα είναι γελασμένοι .Μόνο τα μούτρα τους και τα κορόιδα τους ψηφοφόρους τους μπορούν. Όσο για τον Καμμένο κάποια στιγμή θα έχει την κατάληξη του …Καρατζαφέρη εάν δεν καταφέρει να κάνει καλά την δουλειά των ….Εγγλέζων..  

«Ελπίζω να την στηρίξουν και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Την Κυριακή θα σας παρουσιάσω τους συντελεστές της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗΣ. Δεν σας γράφω συχνά αυτές τις ημέρες λόγω της διάσκεψης Αρχηγών σε λίγες ώρες...». Μ’ αυτά τα ολίγα ο πρόεδρος των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» Πάνος Καμμένος (μέσω facebook) προανήγγειλε, την κίνηση που θα επιχειρήσει να κάνει για την εξεύρεση λύσης στο διαφαινόμενο αδιέξοδο. Το parapolitika.gr, είναι σε θέση να γνωρίζει, λεπτομέρειες που σχετίζονται με τις προθέσεις Καμμένου, ο οποίος χθες το βράδυ είχε συνάντηση μακράς διάρκειας με τον βασικό πυρήνα της Κ.Ο., του κόμματός του. Κατά την διάρκεια της κουβέντας, λέγεται ότι έπεσε επί τάπητος (και) το όνομα του σερ Μαρκεζίνη.
Επίσης χτές το βράδυ σε τηλεοπτική του εμφάνιση ο Νίκος Μιχαλολιάκος επιβεβαίωσε πως θα προτείνει εξωκοινοβουλευτικό πρωθυπουργό ο οποίος είναι καθηγητής Διεθνούς Δικαίου με ισχυρό προφίλ στο εξωτερικό, χωρίς όμως να αποκαλύψει το όνομα , ούτε να απαντήσει καταφατικά όταν τον ρώτησαν αν το πρόσωπο αυτό είναι ο Sir Μαρκεζίνης. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Που τον ειδες Αγγλο ρε μαστορα??.Πειραζει που ενας ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ ΠΑΝΤΑ ΕΒΓΑΖΕ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ??Οσα για τον Καμενο εισαι πολυ μικρος να τον κρινεις εμεις ο λαος τον στηριζουμε φουλ και θυμισου θα ειναι πολλα χρονια μπροσταρης!!

Ixnos είπε...

Ασφαλώς και είμαι..μικρός διότι δε έπαιξα στο χρηματιστήριο εχωντας εσωτερικη πληροφορηση για να τα κονομήσω.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...